Η Δέσποινα Μοιραράκη Για 1η Φορά Στο AXDW Στο Ζάππειο Μέγαρο

​Η Δέσποινα Μοιραράκη συμμετείχε για 1η φορά στο Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσιάζοντας την 1η χειμερινή collection F/W 2019 Desmira. Tο fashion show που παρουσίασε, είχε τεράστια επιτυχία!

ΚΡΙΣΤΙ ΚΡΑΝΑ, ΜΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ, ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, KASSANDRA BISTIS

 Η συλλογή περιλάμβανε πολύχρωμα βελούδα devore με μετάξι, και κιμονό με μπροκάρ ανάγλυφα υφάσματα και βραδινά outfits με πολύχρωμες παγέτες. Όλα τα ρούχα Desmira είναι άνετα, ευκολοφόρετα, ανάλαφρα, αισθησιακά, και πάνω από όλα ποιοτικά. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς να προβληματίζουν την κάθε γυναίκα για το πως να ντυθεί. Τα παπούτσια που συνοδέψαν τα outfits των μοντέλων, ήταν πρόσφορα του οίκου HARALA.

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Στο πλευρό της Δέσποινας Μοιραράκη όπως πάντα ήταν η οικογένεια της, τα παιδιά της και ο σύζυγος της, Ναύαρχος Π/Ν Ιωάννης Κοντούλης και πολλοί επώνυμοι φίλοι. Η ίδια δήλωσε: “ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μου ζητήθηκε να συμμετέχω στο Athens Xclusive Designers fashion Week με τη χειμερινή collection DESMIRA. Αποτελεί κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue