1η Φεβρουαρίου | Ημέρα της Σελήνης

Τρίγωνο Σελήνη / Πλούτωνας – 05:08’ π.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​) Η Σελήνη είναι στην Παρθένο / Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω → Η όψη ενεργοποιεί την συναισθηματική ζωή μας. Ξυπνούν μέσα μας, συναισθήματα που ενδεχομένως να μην έχουν ανταπόκριση και να μείνουν μονόπλευρα. Επίσης, μπορεί να νοιώσουμε μία έντονη επιθυμία για περιπέτειες, ριψοκίνδυνες ενέργειες, ταξίδια και ανακαλύψεις νέων χώρων.

☸ Soli Dharma: Chandra, Yam

Τετράγωνο Ήλιος / Άρης – 12:54’ μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​) Ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο / Ο Άρης είναι στον Ταύρο – Η όψη επηρεάζει κυρίως τον Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) / Δεύτερο Δεκαήμερο → Υπό την επίδραση του συγκεκριμένου τετραγώνου, υπάρχει ισχυρή τάση για τσακωμούς. Οι διενέξεις και οι παθιασμένες αντιδράσεις παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θα δικαιολογούσαν οι αιτίες τους. Εξαιτίας του δημιουργούμενου κλίματος, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσκολίες με προϊσταμένους και δυσάρεστα συμβάντα με τις αρχές.

☸ Soli Dharma: Surya, Mangala

Τρίγωνο Σελήνη / Αφροδίτη – 13:06’ μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​) Η Σελήνη είναι στην Παρθένο / Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω → Όσον αφορά τις σχέσεις αγάπης και τον γάμο, αυτή είναι μια μοναδική όψη. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και αξίζουν την εμπιστοσύνη μας. Είμαστε ευγενικοί και αποκτούμε χαρούμενη διάθεση. Φροντίζουμε την οικογένεια μας και αποφεύγουμε τις διενέξεις που θα μπορούσαν να προκύψουν.

☸ Soli Dharma: Chandra, Shukra

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό – 13:22’ μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​)

– Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη (Σε ημερήσια κυριαρχία)
– Η διέλευση της Σελήνης από τον Ζυγό, μας κάνει περισσότερο χαρούμενους και ανοιχτόμυαλους, ενώ ενισχύει την επιθυμία για αρμονία μέσα μας. Η αγάπη και η συνεργασία βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας. Έχουμε ρομαντική διάθεση και μπορούμε να περάσουμε πολύτιμες ώρες με τον σύντροφο μας. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

☸ Soli Dharma: Chandra, Shukra

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο – 16:03’ μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​) – Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό

-Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, ξυπνά μέσα μας, η επιθυμία για περισσότερη ανεξαρτησία. Είμαστε πιο ειλικρινείς και αντιστεκόμαστε σε οποιονδήποτε περιορισμό. Δεν μας αρέσει οτιδήποτε είναι ανήθικο. Πάνω απ’ όλα αγαπάμε την ειρήνη και δεσμευόμαστε για μεταρρυθμίσεις.

☸ Soli Dharma: Shukra, Prajapati

Τρίγωνο Σελήνη / Κρόνος – 22:28’ μ.μ. (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​) Η Σελήνη είναι στην Παρθένο / Ο Κρόνος είναι στον Αιγόκερω

-Η όψη μας δημιουργεί έντονη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος, ενώ ενισχύει την οργανωτικότητα μας. Επιδιώκουμε τους στόχους μας, με προσοχή και είμαστε ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις. Ενδεχομένως να αναλάβουμε μια ενδιαφέρουσα εργασία που απαιτεί υπευθυνότητα. ☸ Soli Dharma: Chandra, Shani ॐ

– Η 01η Φεβρουαρίου 2021, είναι: Ημέρα της Σελήνης / Somavara (सोमवारा) ॐ

– Πλανητικές ώρες της Σελήνης: 07:30’00” – 08:21’25” / 13:29’55” – 14:21’20” / 20:04’10” – 21:12’45” / 04:04’15” – 05:12’50” (ώρα Ελλάδος, UTC+02:00​)

– (για τον υπολογισμό των πλανητικών ωρών, η ημέρα ξεκινά με την ανατολή του Ηλίου και τελειώνει με την ανατολή της επομένης ημέρας). ☸ Soli Dharma: Chandra Namaste

Μπορείτε να διαβάζετε για το Τρίγωνο Σελήνη / Πλούτωνας, στο κείμενο που συνοδεύει το αντίστοιχο video στο YouTube.

Ακολουθείστε μας στα social facebook | instagram

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue