Το 1ο Rap Contest Έφτασε Επιτυχώς Στο Τέλος Του

Το 1ο Rap contest του Momus Network σε συνεργασία με τους Μηδενιστή και Spikes έφτασε επιτυχώς στο τέλος του, όπου και επιλέχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Περισσότερες από 320 συμμετοχές μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες αξιολόγησαν οι Μηδενιστής και Spikes για να καταλήξουν στον νέο και πολλά υποσχόμενο rapper Otto Synth.

Ο νικητής πέρα από το χρηματικό έπαθλο θα κερδίσει και την ευκαιρία να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει το κομμάτι του μέσω της μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας Panik Records. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Momus θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν, καθώς ο πήχης ήταν ιδιαίτερα υψηλός, κάτι το οποίο έκανε την τελική επιλογή ακόμη πιο δύσκολη.

Video link: https://www.instagram.com/p/B2q-YraIA-k/?igshid=d7zf4ltsc5t5 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue