Αυτά είναι τα 10 top κραγιόν του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι πάντα ψάχνουμε στο μακιγιάζ αυτό που θα μας προσθέσει  λίγο χρώμα και θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Προτιμάμε να κάνουμε ένα απαλό μακιγιάζ και να δώσουμε έμφαση στο κραγιόν.

Φέτος το καλοκαίρι επιστρέφουν τα γυαλιστερά κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα στην μόδα σε όλες του τις αποχρώσεις.Απο το βαθύ κόκκινο μέχρι το κοραλί.

Το nude μέχρι το ροζ κραγιόν είναι επίσης στην μόδα οπως κ τα παχύρευστα gloss σ αυτές τις αποχρώσεις.. 

Επιστρέφουν στην μόδα τα μεταλλικά χρώματα των 90’s. 

Για τις πιο τολμηρές έχουμε επιλογή ανάμεσα σε μπλε,πράσινο, βιολετί κ μαύρο χρώμα!!! 

Μια άλλη τάση είναι το περίγραμμα τών χειλιών τονισμένο με ένα φυσικό μολύβι και τα χείλη στο φυσικό τους χρώμα. Το ροδακινι χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα του καλοκαιριού. 

Επιλέξτε λοιπόν το χρώμα που σας κολακεύει περισσότερο ανάλογα με τα δικά σας χρώματα και προσαρμόστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Να περνάτε τέλεια

MaryAnn Anagnosteli

Μake Up Αrtist

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue