10 από τις πιο γλυκές στιγμές της Kate Middleton με την πεθερά της Camilla

Όπως βλέπετε οι Δούκισσες όταν συναντιούνται πάντα χαμογελούν..

Η Δούκισσα της Κορνουάλης και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνεργάστηκαν πριν λίγες ημέρες για να υποστηρίξουν την Εβδομάδα Παιδικού Νοσοκομείου. Εκτός από τα επίσημα γεγονότα, οι κοινές σχέσεις μεταξύ τους είναι σπάνιες, οπότε είναι πάντα ευχάριστο να τις βλέπουμε να συνεργάζονται.

Η Κέιτ και η Καμίλα συνήθως εντοπίζονται να στέκονται η μία δίπλα στην άλλη και συχνά φαίνονται να είναι χαμογελαστές. Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες στιγμές μεταξύ της Κέιτ και της πεθεράς της.

Πριν παντρευτεί η Kate και μπει στη βασιλική οικογένεια, έκανε το ντεμπούτο της στην τελετή του Order of the Garter στο Windsor για να παρακολουθήσει τον τότε φίλο της πρίγκιπα Γουίλιαμ. όταν διορίστηκε στο Royal Knight Companion το 2008. Η βασιλική φίλη στάθηκε δίπλα με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, που φάνηκε να παίρνει την Κέιτ κάτω από το “φτερά” της προστασίας της

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue