vivlio giota rozana 735512a4

Και όμως υπάρχουν… «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή»

Ένα βιβλίο οδηγός, που ήρθε για να μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας ή καθημερινά μέσα στην τσάντα μας.

“Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή”! Ένα βιβλίο ή μάλλον καλύτερα ένας χρήσιμος οδηγός αποκλειστικά για γυναίκες, που στόχο έχει να ωθήσει τη σύγχρονη γυναίκα να ανοίξει τα φτερά της και να “πετάξει” προς μια καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Γιατί το αξίζει, άλλωστε.

Το απόλυτο βιβλίο για τη γυναίκα του σήμερα!

Ως γυναίκα που έχει φτάσει στο… ημίχρονο της ζωής της, η Γιώτα Ροζάνα θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις υπόλοιπες γυναίκες κάθε ηλικίας. Σε όλες όσες πιθανόν ταυτίζονται με τους δικούς της προβληματισμούς και μοιράζονται την ίδια δημιουργική αγωνία και δίψα για μια καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα.

Πεταλούδα

Ένα σύμβολο αναγέννησης, ευτυχίας και χαράς. Μια ύπαρξη που αλλάζει τόσο πολύ μετά τη γέννησή της. Ιδιαίτερη, όμορφη, αιθέρια και ελεύθερη. Τόσο αξιοθαύμαστη. Χρειάζεται χρόνο και αγώνα για να μεταμορφωθεί από κάμπια σε πεταλούδα, όμως αξίζει πραγματικά.

Κι εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με απίστευτη δύναμη και μοναδική δυναμική. Μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε και να ξεδιπλώνουμε τα πανέμορφα φτερά μας. Η παρουσία μας είναι γεμάτη φως και χρώματα.

Με τους πολλαπλούς, δύσκολους ρόλους μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τη μονοτονία της ρουτίνας ξεχνάμε πολλές φορές τα γνωστά, τα ευνόητα και απλά. Χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση, μία παρακίνηση. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνουν «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή».

Διάβασέ τα. Κράτησε ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε βοηθάει. Υιοθέτησε κι εφάρμοσέ τα. Μπορείς! Κοίταξε εκεί. Μία πεταλούδα σου γνέφει να την ακολουθήσεις… γιατί σου αξίζει να φτάσεις όπου ονειρεύεσαι και αγαπάς.

Μην αργείς!

Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο, μπορούν να το βρουν:
-στο eshop της ιστοσελίδας AngelsWorld:  ή να στείλουν απευθείας μήνυμα για να το παραγγείλουν στο facebook
-στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Ευγνώμων

Γιώτα Ροζάνα
Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο. Σπούδασα Ιατρική και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σπουδών και ειδίκευσης, ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πνευμονολόγος, αρχικά στην πατρίδα μου και εν συνεχεία στη Λευκωσία, στην Κύπρο, όπου ζω από το 2011 με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη μου.
Ποτέ δεν έκρυψα την καλλιτεχνική μου φλέβα. Λάτρης του μπαλέτου, της κλασσικής μουσικής και της δημιουργίας, που αρχικά εξέφρασα μέσα από το χειροποίητο κόσμημα, δεν μπόρεσα να μείνω εγκλωβισμένη στην ιατρική μου ιδιότητα.
Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μου κόσμου! Του Angelsworld (www.angelsworld.com.cy), του blog που δημιούργησα με μεράκι και πάθος.
Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις, αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με πιάνει, αυτή την «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ό,τι ξεπηδάει από την ψυχή σου.
Το παθαίνω συχνά. Νομίζω δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν κι άλλοι ρομαντικοί ή απλά φιλόδοξοι ή πιο απλά διψασμένοι. Είμαστε όλοι τρελοί ή τρελαμένοι, με την καλή έννοια. Τους ανακαλύπτω σιγά-σιγά. Προσπαθώ να κάνω κι εσάς τους γνωστικούς ή λιγότερο τρελούς, να μοιραστείτε το πάθος μου. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι λοιπόν

210209555 4127838243977563 1103767277191126738 n

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue