Οι 10 Βασιλικοί Κανόνες Που Πρέπει Να Ακολουθήσει Η Meghan Markle Μόλις Γεννηθεί Το Μωρό!

Το βασιλικό μωρό το περιμένουν από μέρα σε μέρα και από στιγμή σε στιγμή.

Με τον Δούκα και τη Δούκισσα του βασιλικού μωρού του Σάσεξ που το περιμένουν από μέρα σε μέρα, τα στοιχήματα παίζουν για το πότε και που θα γεννηθεί. Παρόλο που η Meghan επέλεξε να μην γεννήσει στην πτέρυγα Lindo όπως η Kate η δούκισσα του Cambridge, υπάρχουν και άλλοι πολύ παραδοσιακοί κανόνες για τη γέννηση του μωρού που θα πρέπει να ακολουθήσει. 

Αυτοί είναι οι δέκα βασιλικοί κανόνες που πρέπει να ξέρετε για την προετοιμασία για τη βασιλική γέννησης …

1. Θα ειδοποιηθεί πρώτα η βασίλισσα

Η βασίλισσα θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα γνωρίζει ότι το βασιλικό μωρό έχει «φτάσει» με ασφάλεια. Όταν ο Πρίγκιπας George γεννήθηκε, ο William κάλεσε τη γιαγιά του σε ειδικά κρυπτογραφημένο τηλέφωνο για να της πει τα καλά νέα. Στην συνέχεια ανακοίνωσε την γέννηση στην οικογένεια της Kate, απολαμβάνοντας για λίγες ώρες αυτές τις στιγμές πριν αναγγείλει τη γέννηση στο κοινό.

Όταν η Μeghan & ο Ηarry ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο

2. Επίσημη δήλωση του παλατιού

Μια επίσημη δήλωση θα σταλεί και βγει στους διαδικτυακούς τόπους όπως το royal.gov.uk και θα σταλεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά τη γέννηση, αλλά το Sussexes θα χρησιμοποιήσει επίσης τον επίσημο λογαριασμό του Family Family Twitter και το δικό του λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τις ειδήσεις στα δικά του κοινωνικά μέσα.

Η Meghan και ο Harry περιμένουν υπομονετικά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού

3. Η επίσημη ανακοίνωση γέννησης θα τοποθετηθεί σε ένα καβαλέτο

Η επιβεβαίωση της γέννησης θα τοποθετηθεί σε ένα καβαλέτο στο προαύλιο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ. Η ανακοίνωση θα έχει το επιστολόχαρτο του παλατιού και θα υπογραφεί από τους γιατρούς της Meghan. Η ειδοποίηση θα λέει το φύλο, την ώρα γέννησης και μια σύντομη πρόταση για την ευημερία τόσο του παιδιού όσο και της νέας μητέρας.

4. Το όνομα δεν θα ανακοινωθεί παρά μόνο λίγες ημέρες μετά τη γέννηση

Το όνομα του πρίγκιπα George μαθεύτηκε δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, το ίδιο με την Charlotte, και το όνομα του Louis αποκαλύφθηκε τέσσερις ημέρες μετά τη γέννησή του. Το όνομα του Πρίγκιπα Louis ανακοινώθηκε στο Twitter και φαίνεται πιθανό ότι το όνομα του βασιλικού μωρού θα ανακοινωθεί μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

5. Το μωρό θα έχει τρία ή τέσσερα ονόματα

Το μωρό του Harry και της Meghan θα έχει τρία ή τέσσερα ονόματα, για παράδειγμα τα μεσαία ονόματα της πριγκίπισσας Charlotte είναι η Elisabeth και Diana. Η βασίλισσα πρέπει να εγκρίνει τα ονόματα των βασιλικών μωρών που είναι πιο κοντά στο θρόνο.

6. Το βασιλικό μωρό μπορεί να μην έχει βασιλικό τίτλο

Η Αυτού Μεγαλειότητα δήλωσε το 2012 ότι όλα τα παιδιά του William και της Kate θα είναι γνωστά ως Prince ή Princesses, αλλά δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένας κανόνας για τα παιδιά του Harry. Αυτό σημαίνει ότι το baby Sussex μπορεί να μην κατέχει βασιλικό τίτλο. Εάν προσφερθούν κάποιοι τίτλοι, ο Harry και η Meghan μπορούν να τους απορρίψουν, όπως έκανε η Πριγκίπισσα Άν για τους Ζάρα Τίνταλ και Πίτερ Φίλιπς.

Το βασιλικό μωρό θα είναι το έβδομο στη γραμμή του θρόνου

7. Χαιρετισμός με όπλο

Η άφιξη ενός βασιλικού μωρού χαρακτηρίζεται παραδοσιακά με ένα χτύπημα όπλου από το βασιλικό ιππικό. Ο βασικός χαιρετισμός με το όπλο είναι 21 χτυπήματα, αλλά αν διεξαχθεί σε ένα βασιλικό πάρκο, είναι επιπλέον 20 χτυπήματα. Εάν γίνει στον Πύργο του Λονδίνου, θα υπάρξουν συνολικά 62 χτυπήματα – τα βασικά είναι 21, άλλα 20 επειδή ο Πύργος είναι Βασιλικό Παλάτι και 21 ακόμη για την πόλη του Λονδίνου.

8. Η Meghan θα είναι σε ασφαλή χέρια

Παρόλο που δεν είναι ακόμη γνωστό πού αποφάσισε η Meghan να γεννήσει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «πρώτη» μαμά θα έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, είτε πάει στο νοσοκομείο είτε επιλέξει να γεννήσει στο σπίτι, όπως φημολογείται.

Το Baby Sussex θα έχει τρία πρώτα ξαδέλφια

9. Το βάπτισμα

Το βασιλικό μωρό θα βαφτιστεί με ένα αντίγραφο δαντέλας Honiton και της σατέν βάπτισης που κατασκευάστηκε για την μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας το 1941. Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς πού θα βαφτιστεί το μωρό, θεωρείται ότι πρόκειται για το κάστρο του Windsor όπου ζει το ζευγάρι.

10. Το βασιλικό μωρό μπορεί να έχει από τέσσερις έως επτά νονούς

Αν και δεν είναι γνωστό πόσους νονούς θα έχει το νέο μωρό, ο Πρίγκιπας George έχει επτά, ο Πρίγκιπας Louis έχει έξι και η Charlotte, πέντε. Εκείνοι που τρέχουν όμως είναι οι Zara και Mike Tindall, ο George και Amal Clooney, η Serena Williams και η καλή φίλη Benita Litt. 

Είμαστε λοιπόν σε αναμονή!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue