100 εραστές,ένα παιδί αθέμιτο,4 γάμοι και 4 απόπειρες αυτοκτονίας

Εκατό εραστές, αλλά και ερωμένες, τέσσερις γάμους, τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας κι ένα παιδί που απαρνήθηκε είναι ορισμένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της Μπριζίτ Μπαρντό. Αυτά αναφέρει το βιβλίο «The Life, The Legend, The Movies» της Ζινέτ Βινσεντό.
 
 
Το βιβλίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Γαλλίδα σταρ ήταν γόνος μιας πλούσιας οικογένειας του Παρισιού. Στα 16 της συνάντησε τον σκηνοθέτη Ρότζερ Βαντίμ και έγιναν εραστές. Όταν οι γονείς της, τους απαγόρεψαν να παντρευτούν, η Μπριζίτ έχωσε το κεφάλι της μέσα στον φούρνο!
 
Με τα χρόνια, η ερωτική της ζωή «άνθισε» ακόμα περισσότερο. Ανικανοποίητη καθώς ένιωθε, έκανε συνολικά σχέσεις με περισσότερα από 100 άτομα, άντρες και γυναίκες.
 
Είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με έναν από τους άνδρες που πέρασαν από το κρεβάτι της που κατέληξε σε δύσκολο τοκετό. Με την δικαιολογία πως δεν είναι έτοιμη να γίνει ακόμα μητέρα, απαρνήθηκε το ένα και μοναδικό παιδί της την κηδεμονία του οποίου ανέλαβε ο πατέρας του.
 
Σήμερα, στα 80 της, έχει δίπλα της μόνο τα ζώα, τα οποία είναι και τα μόνα στα οποία δείχνει πραγματική αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον.
article-2480720-0D6E323800000578-329 306x407
 
Πηγή: bizznews

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue