100 φωτό & όλα τα βίντεο από την γέννηση της Πριγκίπισσας – χωρίς όνομα- που κατέκτησε τον πλανήτη

Φρενίτιδα επικρατεί επικρατεί στα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι Βρετανοί έχουν ήδη στοιχηματίσει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες για το όνομα της νεογέννητης κόρης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Δύο μέρες μετά τη γέννηση της μικρής, τα γραφεία στοιχημάτων της χώρας έχουν κάνει κυριολεκτικά ”χρυσές δουλειές” καθώς οι προβλέψεις για το όνομα του δεύτερου νεογέννητου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ δίνουν και παίρνουν.
 
 
 
Αν και το αγαπημένο ζευγάρι των Βρετανών θα περιμένει πρώτα να γνωστοποιήσει το όνομα στη Βασίλισσα προτού βγάλει επίσημη ανακοίνωση, το γεγονός ότι η μικρούλα έχει ήδη δεχθεί επισκέψεις από τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης δείχνει ότι το «μυστικό» έχει διαρρεύσει στη βασιλική οικογένεια.
Στη  χώρα που… ειδικεύεται στον τζόγο έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για το όνομα της πριγκίπισσας που ήρθε σήμερα στη ζωή. 
 
 
 
Συνηθίζεται στα μωρά της βασιλικής οικογένειας να δίνονται παραδοσιακά βασιλικά ονόματα όμως επειδή το δεύτερο παιδί της Kέιτ και του Ουίλιαμ δεν προορίζεται για τον βασιλικό θρόνο ίσως το ζευγάρι να γίνει λίγο πιο τολμηρό με την ονομασία της μικρής πριγκίπισσας.
 
 www.eirinika.gr sites default files f1 35
 
 
 
Έτσι στα γραφεία στοιχημάτων τα πονταρίσματα για το επικρατέστερο όνομα έχουν πάρει φωτιά με το όνομα Alice να είναι το… φαβορί. 
 
 
 
Η λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα στα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων έχει ως εξής:
 
Alice 7/4
Charlotte 3/1
Victoria 5/1
Elizabeth 6/1
Diana 10/1
Alexandra 14/1
Alexandrina 25/1
Anne 25/1
Catherine 25/1
Eleanor 25/1
Florence 25/1
Frances 25/1
Grace 25/1
Katherine 25/1
Margaret 25/1
Mary 25/1
Rose 25/1
Samantha 25/1
Sarah 25/1
 
Τα «προφητικά» ροζ κορδελάκια στα γλυκά
Στις αρχές της εβδομάδας, ο δούκας και η δούκισσα έστειλαν πρωινό σε περίπου δέκα φανατικούς υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το μαιευτήριο: δύο συσκευασίες με κρουασάν και γλυκίσματα τυλιγμένες με ροζ κορδέλα, γεγονός που προκάλεσε σενάρια για το φύλο του παιδιού.
 
Διαβάστε στο eirinika.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue