100 + Καρδιές Χτυπούν Δημιουργικά Για Να Κάνουν Την Ημέρα Του Αγ. Βαλεντίνου Για Εσάς Ακόμη Πιο Ξεχωριστή.

 SOPHIA foundation for children.

100+ Κύπριοι καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν 100+ καρδιές φτιαγμένες στην Κένυα από πέτρα, βάζοντας όλη την καρδιά και το ταλέντο τους για να τους δώσουν καινούρια ζωή.
100+ ευχές θα πάνε στους αγαπημένους σας και ταυτόχρονα, θα μας φέρουν πιο κοντά στο στόχο μας να βελτιώσουμε ουσιαστικά τη ζωή χιλιάδων παιδιών.
Οι καρδιές θα εκτεθούν στη Λεβέντειο Πινακοθήκη από τις 12 μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται από 100 ευρώ η μία για την ενίσχυση του έργου του “Σοφία για τα Παιδιά” στην Κένυα και στην Κύπρο. Είσοδος ελεύθερη.

Όλες οι φιλοτεχνημένες καρδιές θα εκτίθενται στη Λεβέντειο Πινακοθήκη απο τις 12 μέχρι 18 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται με την διαδικασία δημοπρασίας που θα διεξαχθεί την ημέρα των εγκαινίων στις 12 Φεβρουαρίου, από τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξή του έργου του “Σοφία για τα Παιδιά ” στην Κένυα και για τα παιδιά της Κύπρου, μέσω του προγράμματος ” Μαγειρεύω και Προσφέρω”

 “Handle with care” Thekla Georgiou Papadopoulou

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue