10 καλοκαιρινές ιδέες για τις μέρες που δεν έχεις τι να φορέσεις!

Ξυπνάτε το πρωί και πάτε προς τη ντουλάπα σας, στέκεστε μπροστά της και σκέφτεστε “δεν έχω τίποτα να φορέσω”; Εάν η απάντηση είναι ναι, δεν είστε οι μόνες. Είμαστε και όλες εμείς.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν μερικές μέρες που σηκώνεσαι το πρωί και λες “τι φοράνε τώρα”;   Το καλοκαίρι, ίσως μπορεί να είναι λίγο πολύ δύσκολο καθώς καμία από εσάς δεν θέλει να φοράει τα ίδια ρούχα.

Σήμερα όμως είμαι εδώ για να βοηθήσω: 

Έχω βρει 10 καλοκαιρινούς συνδιασμούς για εκείνες τις δύσκολες ημέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Είναι εύκολα, κομψά, τα συνδιάζετε όπως θέλετε και με διαφορετικούς τρόπους και φοριούνται όλες τις ώρες. 

Για πάμε να δούμε:

Tάνια ΝικολοπούλουΤάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue