12 Υπέροχες αναμνηστικές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο σπίτι της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγινε γρήγορα η πριγκίπισσα του λαού για το ακούραστο φιλανθρωπικό της έργο, την αίσθηση του στυλ και την αφοσίωσή της στο ρόλο της ως μαμάς στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι και, ακόμη και τώρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζει ως μια από τις πιο αγαπημένες πριγκίπισσες. 

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφικές στιγμές της πριγκίπισσας Ντιάνα στο σπίτι, από την παιδική της ηλικία έως τα τελευταία χρόνια της.

Η Λαίδη Νταιάνα Σπένσερ μεγάλωσε στο Park House στο Queen’s Sandringham Estate στο Norfolk. Σύμφωνα με την πρώην νταντά της, Inge Crane, η Νταιάνα ήταν ένα «πολύ, πολύ χαριτωμένο» παιδί.

Αφού οι γονείς της χώρισαν το 1967, η Νταιάνα χώρισε το χρόνο της μεταξύ του Althorp House με τον πατέρα της και του σπιτιού της μητέρας της στη Σκωτία.

Αν και δεν είναι ακριβώς το σπίτι τους, η βασιλική οικογένεια κατέχει το κάστρο Balmoral στη Σκωτία, και ήταν η τοποθεσία επιλογής για τον μήνα του μέλιτος της πριγκίπισσας Ντιάνα και του πρίγκιπα Τσαρλς. Η βασίλισσα περνάει τα καλοκαίρια της εκεί, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται σε αυτο-καραντίνα εν μέσω πανδημίας κοραναϊού στο Birkhall, το σπίτι του εντός του κτήματος.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Νταιάνα με τον αδερφό της

Η Νταιάνα με τον Τσαρλς

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Ουίλιαμ

Το ζευγάρι στο Kensington Palace

Η λαίδη Νταιάνα στο Kensington Palace

Η λαίδη Νταιάνα με τον Χάρη και τον Ουίλιαμ

Η λαίδη Νταιάνα στο γραφείο της

Η Νταιάνα στον κήπο της

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue