15 αποχρώσεις του γκρι… για τα νύχια σας και μόνο!

Είναι το γεγονός της εβδομάδας που έχει επισκιάσει ακόμη και τα βραβεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Μια ταινία, η οποία έχει συζητηθεί, σχολιαστεί και φυσικά έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, μόλις 2 μέρες πριν την πρεμιέρα της. Ένα είναι σίγουρο: όλοι πλέον ξέρουν τι είναι το 50 Shades of Grey!
 
Για τις φανατικές και μη της ταινίας, εμείς επιλέξαμε για αυτή την εβδομάδα, 15 σχέδια για τα νύχια σας και μόνο, βασισμένα στις αποχρώσεις του γκρι. Καλύπτοντας όλα τα γούστα, ξεκινώντας από εσάς που προτιμάτε την all time classic μονοχρωμία, μέχρι και τις πιο τολμηρές, που θέλετε funky σχέδια, τα παρακάτω manis θα σας δώσουν εύκολες και πρωτότυπες λύσεις για το mani της εβδομάδας!
 
Δείτε και επιλέξτε, όποιο σας ταιριάζει και φυσικά σας αρέσει!
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue