2+1 σπάνιες και ψαγμένες αγορές από pet shop για τον σκύλο σας!

Το pet shop Pets & Friends δεν είναι ένα απλό e-shop. Ψάχνει πάντα το καλύτερο για τους πελάτες του και κατ’ επέκταση για τους εκατοντάδες μικρούς φίλους που έχει αποκτήσει. Γι΄αυτό και προτείνει πάντα στους φανατικούς σκυλογονείς, προϊόντα που ένας σκύλος αν μίλαγε σίγουρα θα ζητούσε για extra άνεση και πολυτέλεια που κοστίζει ελάχιστα.

1. Παιχνίδι πνευματικής άσκησης

Ο μικρός σας σκύλος είναι πανέξυπνος! Εξάψτε του την φαντασία με ένα παιχνίδι που πρόκειται να ακονίσει το μυαλό του για τα καλά. Αυτή η πλάκα περιέχει κρυφές περιοχές τις οποίες μπορεί να εξερευνήσει με την μουσούδα του, εφευρίσκοντας τις λιχουδιές που του έχετε βάλει. Βρείτε εδώ το DOG BRICK FUN INTERACTIVE GAME στο Level 2, κατάλληλο για όλα τα ενήλικα σκυλάκια.

nina dog brick interactive2 500x500

2.Για να έχει πάντα αρκετή ποσότητα από το πολύτιμο νερό

 

Το νερό είναι αγαθό τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα αγαπημένα τους τετράποδα. Βάλτε δίπλα στο πιατάκι του αυτήν την ταΐστρα για να έχει πάντα μεγάλη ποσότητα νερού να πιει αν θελήσει. Είναι κοινό μυστικό ότι όλοι μας έστω μία φορά, έχουμε ξεχάσει να ανανεώσουμε το νερό στον σκυλάκο μας. Προμηθευτείτε την από εδώ και ξεγνοιάστε!

waterer3 228x228

3.Προμηθευτείτε conditioner και για τον σκύλο σας!

Το τρίχωμα του μερικές φορές γίνεται θαμπό και τραχύ. Για να είναι ευκολοχτένιστο όσο ποτέ και να μην αντιστέκεται στα δοντάκια της βούρτσας, επιλέξτε το μαλακτικό EXTREME με φρούτα του δάσους.

Μπείτε στο pet shop Pets & Friends και βρείτε κι άλλα προϊόντα που θα κάνουν το τετράποδό σας ευτυχισμένο και κερδίστε 5% στην πρώτη σας παραγγελία!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue