Η ΚΥΑΝΑ μεγάλος χορηγός στο «20ο Γαβούστημα» του Πανελλήνιου Συλλόγου Αξενών Καππαδοκίας

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Αντάμωμα Καππαδοκών, «το 20ο Γαβούστημα», στις 24 και 25 Αυγούστου,για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης, πρόεδρος της εταιρίας ΚΥΑΝΑ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και συνεισέφερε στο έργο του Συλλόγου, με την θερμή υποστήριξη και συμπαράσταση του.

Η ΚΥΑΝΑ ένωσε τη φωνή της με τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που σκοπό είχε τη συνάντηση των απανταχού Καππαδοκών εντός και εκτός Ελλάδος, με στόχο τη διαχρονική και συλλογική απότιση φόρου μνήμης και τιμής στις πατρογονικές ρίζες της Καππαδοκίας. Φέτος,η εκδήλωση υποδέχθηκε Καππαδόκες – Καραμανλήδες της Διασποράς από τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ελβετία, την Γαλλία και την Γερμανία.

Στοχεύοντας στην πατρογονική αφύπνιση της 3ης και 4ης γενιάς Καππαδοκών και λοιπών Μικρασιατών Προσφύγων, στο πρόγραμμα του Γαβουστήματος υπήρχε πληθώρα ποιοτικών παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων: τέχνης, λόγου, θεάτρου, αναβίωσης καππαδοκικών εθίμων, μουσικής και χορού, πάντα σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ, που συνεχίζει να είναι θαυμαστής και να υποστηρίζει τις ενεργές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις της πόλης, ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου και στήριξε την εκδήλωση ως μεγάλος χορηγός. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue