20 Απριλίου – Μπλε Περίπατος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Το Σάββατο 20 Απριλίου περπατάμε για τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καλούμε όλο τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να έρθουν να περπατήσουμε όλοι μαζί, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris, που 39 χρόνια πριν έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish.”

Ο περίπατος έχει σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι και σημείο λήξης την Πύλη Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Οργανισμού.

Για 2η συνεχή χρονιά, η συμμετοχή στον περίπατο είναι ΔΩΡΕΑΝ, ευγενική χορηγία του Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και για κάθε συμμετέχοντα, ο χορηγός μας θα δωρίσει στον Οργανισμό €6.

Το μόνο που έχουμε ΟΛΟΙ να κάνουμε είναι να είμαστε στις 6:00μ.μ. στην Τεχνόπολη στο ΓΚΑΖΙ για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και στις 7:00μ.μ. να ξεκινήσουμε όλοι μαζί έναν περίπατο αφιερωμένο στα παιδιά μαχητές.

Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες:
makeawish.gr/world-wish-day-2019

facebook events

Παράλληλα, από τις 20 έως και τις 29 Απριλίου τα social media ντύνονται στα μπλε!Kαλούμε τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε, να τραβήξει μια φωτογραφία και να την κοινοποιήσει στα social media με ταhashtags
#makeawishgreece

#worldwishday

#wearblueandshare

Μοιραστείτε κι εσείς το μήνυμα ελπίδας και βοηθήστε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να μεταμορφώσει τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue