2017: Τι ψάξαμε στο Google


31 Δεκ 2017

Τελικά ναι, είμαστε νούμερα! Μέσα στην φτώχεια και την δυστυχία μας, το Νο 1 που μας απασχόλησε σαν λαό μέσα στην χρονιά ήταν το Survivor, ο Ντάνος και η Λάουρα Νάργες.

Νίκος Μουρατίδης

Μέγας είσαι κύριε!!!! Το Survivorμας απασχόλησε περισσότερο από το Κοινωνικό μέρισμα, από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Περισσότερο από την φτώχεια και την μιζέρια μας. Και δεν μιλάω για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, ούτε για την πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας… Αυτά ούτε που να τα χέσουμε! Δώσε μας Survivor,Nomads και Despacito και πάρε μας την ζωή! Και να ήταν μόνο αυτά ψάξαμε να μάθουμε περισσότερα για το τραγελαφικό Survival Secret μέχρι και το ανεκδιήγητο My style rocks.Έλεος κούκλα μου… πόση κατρακύλα ακόμα;

i1.wp.com www.nikosonline.gr wp content uploads 2017 12 ntanos4 h 645 450

Συγκεκριμένα, με τις αναζητήσεις μας, φέραμε στην 1η θέση την τηλεόραση και τα reality επιβίωσης. Ακούσαμε ξανά και ξανά το Despacito αλλά και τα τραγούδια της Eurovision. Mνημονεύσαμε την Zωή Λάσκαρη και τον Στάθη Ψάλτη που χάρισαν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο και μας απασχόλησε επίσης το Iphone 8.

2017: Τι ψάξαμε στο Google, ANAZITISI GOOGLE, SURVIVOR, DANOS, nikosonline.gr

Δείτε αναλυτικά τι ψάξαμε στις κατηγορίες Διασημότητες, Επικαιρότητα, Σειρές και Τηλεοπτικά, Ταινίες…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue