Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F08%2Fimages easyblog articles 6499 keratini mallia athens hair spa

Μία “τέτοια” κερατίνη όλες χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι!

Είμαστε στο φουλ του καλοκαιριού, όλες πάμε θάλασσα και θέλουμε ένα ανέμελο μαλλί χωρίς να μας ταλαιπωρεί. Δεν θέλουμε το πιστολάκι, δεν θέλουμε τις βούρτσες θέλουμε όμως όμορφα και ΥΓΙΗ μαλλιά. Αυτό το καλοκαίρι αποφασίσαμε εμείς οι φίλες να κάνουμε την κερατίνη και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο χαρούμενες είμαστε. Ένα θα σας πω, ότι η κερατίνη που μας έκανε η Κατερίνα Σκαράκη στο Athens Hair Spa μύριζε μπισκότο. Καλά ακούσατε

Κάποιες από εμάς έχουμε ξανακάνει κερατίνη. Εμείς που κάνουμε τα τελευταία 3  χρόνια είδαμε ότι αυτή ήταν από τις πιο πετυχημένες. Γιατί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε πολλές ώρες, το περιβάλλον ήταν τέλειο, η τεχνική διαφορετική αλλά καταπληκτική και το αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε.

Τέρμα λοιπόν οι βούρτσες, τα πιστολόκια, τώρα έχουμε το  Athens Hair Spa και την τέλεια κερατίνη για υγιή και όμορφα μαλλιά.

Και για αυτές που αγαπάτε τις κοτσίδες πάρτε ιδέες και κάντε και εσείς. Και εάν δεν μπορείτε, πεταχτείτε στο Athens Hair Spa να σας κάνει την πιο τέλεια κοτσίδα.

Καλά να περνάτε φίλες μας.

Για όσες θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κερατίνη διαβάστε το άρθρο μας ΕΔΩ!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED