Μonoi de TAHITI: Ενυδάτωση… εξωτικού τύπου

Έχετε ακουστά το Μonoi de TAHITI; Ένα λάδι ομορφιάς με ονομασία ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία προέλευσης). Παρασκευάζεται στη γαλλική Πολυνησία, με τη μέθοδο της διαβροχής φρέσκων λουλουδιών ταϊτινής γαρδένιας (tiare) σε έλαιο καρύδας. Οι γυναίκες στην Tahiti το χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν για να φροντίζουν τα μακριά, στιλπνά μαλλιά τους. Εκτός αυτού, όμως, το monoi επιταχύνει και διατηρεί το μαύρισμα, αλλά και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα –εδώ είμαστε- επιτρέποντας της παράλληλα να αναπνέει. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεϊκό οξύ. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Monoi, το οποίο έχει ιδρυθεί από τους επίσημους παραγωγούς του, το Monoi διασφαλίζει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου (με μια μόνο εφαρμογή παρατηρείται βελτίωση της ενυδάτωσης στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος που μετά από 15 λεπτά αυξάνεται κατά 15%, ενώ 2 ώρες αργότερα παρατηρείται επιπλέον αύξηση 10%). Μια, λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια το monoi κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, αποτελεί κι αυτό μια πρώτης τάξεως επιλογή ενυδάτωσης από μόνο του ή σαν προσθήκη στην κρέμα σας. Και μυρίζει τόσο ωραία και τόσο εξωτικά…

#faceyoga #faceyogabeautytip #moisturize

Αλεξάνδρα Βεκιάρη Face Yoga Specialist

H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια έχει κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue