Skip to main content
images easyblog articles 6665 Cover scaled acec528b

ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ: Αντίδοτο ενάντια στην κρίση και την ανεργία είναι το κουράγιο να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι.

Το σεμινάριο αυτό είναι μια Pro Bono συνεργασία του New Path By Kalli και της Human Balance ΚοινΣΕπ Εργαστήρι Ζωής

Σε αυτή την εποχή κρίσης είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε προσεκτικά για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που αν και είναι άνεργοι συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.

Δεν έχει σημασία αν θέλεις μια καλοπληρωμένη και ενδιαφέρουσα εξαρτημένη εργασία ή αν σχεδιάζεις κάτι πραγματικά δικό σου. Δεν πειράζει αν αυτό που ονειρεύεσαι δεν είναι ξεκάθαρο, αν σου φαίνεται πολύ μεγάλο, αν φοβάσαι.

Έλα μαζί μας.

Σε αυτές τις 8 βδομάδες μέσα από βιωματικές ασκήσεις με την καθοδήγηση της Life Coach Κάλλι Λάσκαρης και την υποστήριξη της ομάδας θα βρούμε τα δυνατά σου στοιχεία, θα τα ενισχύσουμε και θα τα βάλουμε στην υπηρεσία του στόχου σου. Θα ξεκαθαρίσουμε κυρίως ΓΙΑΤΙ είναι σημαντικό για σένα αυτό που σχεδιάζεις. Θα βρούμε καινούργιες δεξιότητες που δεν θα σκεφτόσουν να βάλεις σε ένα τυπικόβιογραφικό. Θα κάνουμε τον στόχο σου ξεκάθαρο, σημερινό, με χρονοδιάγραμμα, πραγματοποιήσιμο και τέλος θα σχεδιάσουμε παρέα τα πρώτα βήματα, μερικά ίσως γίνουν πριν καν τελειώσουν οι 8 βδομάδες.

Αν λοιπόν νιώθεις έτοιμος για μια καινούργια αρχή κάνε το πρώτο βήμα και κλείσε μια θέση άμεσα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι άνεργος, να θες να δουλέψεις για να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα , να δεσμευτείς ότι θα είσαι εκεί και στις 8 συναντήσεις και στην ώρα σου – ο χρόνος είναι πολύτιμος καινα έχεις σχέση με το facebook, μια και θα δημιουργηθεί μια υποστηρικτική μυστική ομάδα.

Θέλει δύναμη να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος στο δρόμο αυτό.

Τόπος διεξαγωγής Human Balance Στρατηγού Παρασκευόπουλου 13, Νέα Σμύρνη

Πρώτη συνάντηση 9 Οκτ. 2018 11.00 έως 13.00 και για 8 εβδομάδες

Κρατήσεις θέσεων ΕΔΩ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947265030 – Κάλλι Λάσκαρη

Η Κάλλι Λάσκαρη είναι Life and Relationship Coachδημιούργησε το New Path by Kalli το 2010 και δουλεύει κυρίως με ομάδες, αλλά και προσωπικά με στόχο ο καθένας να ζει τη ζωή που ονειρεύεται . Αυτή είναι η 4η ομάδα για ανέργους που προσφέρει δωρεάν γιατί πιστεύει ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε σχέδια και όνειρα, προκειμένου να βγούμε από την κρίση. Περισσότερες πληροφορίες για την Κάλλι και τη δουλειά της θα βρείτε στο site www.newpathbykalli .gr και στη σελίδα της στο facebook@Kalli.NewPath

H Human Balance ΚοινΣΕπ Εργαστήρι Ζωής, είναι ένας όμορφος, ζεστός και φιλόξενος χώρος για εναλλακτικές θεραπείες στη Νέα Σμύρνη. Στο χώρο αυτό γίνονται θεραπευτικές συνεδρίες Bowtech, ομιλίες, διαλέξεις, σεμινάρια, τμήματα yoga. Πληροφορίες για το χώρο και τις δραστηριότητες του Human Balanceμπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο facebook @ergastiripnoizois 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED