Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F12%2Fimages easyblog articles 9058 LikeWomanCover

2019 Rewind: Η Fashion Top Moment Της Χρονιάς Ανήκει Στις Donatella Versace & Ρόη Αποστολοπούλου

 Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο και να κάνουμε μαζί του μία νέα αρχή, εδώ στο LikeWoman, αποφασίσαμε να θυμηθούμε μαζί σου τις πιο σημαντικές στιγμές που ξεχωρίσαμε από τη χρονιά που μας αποχαιρετά. Όπως είναι φυσικό, στη μόδα είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να διαλέξεις. Σίγουρα όμως θα συμφωνήσεις μαζί μας. Η Fashion Top Moment ανήκει στην Donatella Versace που σχεδίασε ίσως το ωραιότερο φόρεμα για μία Ελληνίδα.

Χωρίς αμφιβολία, το Φεστιβάλ των Καννών, εκτός από ένα κόκκινο χαλί γεμάτο παραγωγές, στήνεται και το κόκκινο χαλί της μόδας. Εκεί έχουν δημιουργηθεί trends, fashion mistakes και συνδυασμοί που στους δρόμους της πόλης ίσως μας άφηναν με το στόμ ανοιχτό για δυσάρεστο λόγο. Το κόκκινο χαλί της μόδας άνοιξε και τη φετινή σεζόν ξεχώρισε για μία ακόμη φορά ο Οίκος Versace και έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε για αυτό, μιας και τον εκπροσώπησε η Ρόη Αποστολοπούλου. Η παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή αφού φόρεσε μια haute couture γαλάζια τουαλέτα και εκπληκτικά κοσμήματα.

Η ίδια, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Μάκη Δανάλη βρέθηκε στο στο Private Party του οίκου κοσμημάτων De Grisogono φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία δια χειρός Donatella Versace.

​Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, πρόκειται για μία γαλάζια, στενή για να αναδεικνύει τη σιλουέτα της τουαλέτα, με ενσωματωμένο κορσέ, μια μικρή ουρά και φυσικά ολοκέντητες λεπτομέρειες. Μάλιστα, είναι και η πρώτη φορά που είδαμε σχέδια της Donatella στο Instagram μιας και πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Η ίδια η Ρόη Αποστολοπούλου πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram το σχέδιο του εκπληκτικού Versace φορέματός της.

RECENT

RELATED