Η ΚΥΑΝΑ Χορηγός Στον 23ο Διαγωνισμό Μις Παγκόσμιος Τουρισμός!

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη ο ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για 23η κατά σειρά χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Ο 23ος Mις Παγκόσμιος Τουρισμός είναι ένα Παγκόσμιο τουριστικόγεγονός – θεσμός για τηνΕλλάδα και έλαβε χώρα στο ΣυνεδριακόΚέντρο του WUNDHAM GRAND MIRABELLO Hotel, στην Κρήτη.

25 αποστολές από όλο τον Πλανήτη, επισκέφθηκαν την όμορφη Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε: Αθήνα, Μύκονο, Κατερίνη, Λάρισα, προτού φτάσουν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν μεγάλος χορηγός του διαγωνισμού ομορφιάς, στηρίζοντας όχι μόνο το θεσμό αλλά και τις υποψήφιες κοπέλες στην προετοιμασία τους.

Νικήτρια η Alina Boldeva από τη Ρωσία, 1η Αναπληρωματική ΜΙΣΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019 η Αντιγόνη Δεικτάκη από την Κρήτη, Miss Tourism Europe η Melda Rozenberga από τη Λετονία και Miss Young Tourism η Brooklyn Metrolpolis. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue