3 Λόγοι Που Το Άρωμά Σου Δεν Μυρίζει Πάνω Σου Όσο Τέλεια Θα Ήθελες

Ένα άρωμα για να μυρίζει τέλεια, θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια σε εσένα, να το φοράς σωστά και να το διατηρείς σωστά. Αν λοιπόν νιώθεις ότι το άρωμά σου δεν έχει την “ένταση” που θα ήθελες πάνω στο κορμί σου, τότε ίσως συμβαίνουν κάποια από τα παρακάτω:

Αν το μπουκάλι που εσωκλείει το άρωμά σου κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια, μην απορείς που δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά ακαταμάχητη μυρωδιά του. Καιρός να το αποχωριστείς. Πρέπει να ξέρεις πως ένα άρωμα διατηρείται συνήθως, εφόσον το κρατάς σε κατάλληλο μέρος, περίπου πέντε χρόνια, ίσως και λιγότερα.

Αν χρησιμοποιείς διάφορα προϊόντα περιποίησης με αρώματα που αλληλοκαλύπτονται είναι λογικό να χάνεται η μυρωδιά του αρώματός σου. Προτίμησε να χρησιμοποιείς προϊόντα της ίδιας σειράς με αυτήν ή εντελώς άοσμα.

Το δέρμα σου είναι φτιαγμένο από ένα μοναδικό συνδυασμό νερού, οξέων, λιπαρών, πρωτεϊνών και σακχάρων που μπορεί να αλλάζουν τον τρόπο που ένα άρωμα μυρίζει πάνω σου. Το στρες, η διατροφή, τα φάρμακα και ίσως η ηλικία είναι επίσης παράγοντες που μπορούν να το επηρεάσουν

​Extra Tip: Τα ξηρά δέρματα δεν αναδεικνύουν άμεσα τις υψηλές νότες ενός αρώματος και συνήθως αποδυναμώνουν το άρωμα γρήγορα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, να αρωματίζεσαι αμέσως μετά το μπάνιο

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue