3 Σημαντικά Tips Για Να Μην Πάρεις Κιλά Μέσα Στο Χειμώνα

Σίγουρα, ο χειμώνας είναι στο μυαλό σου ως η εποχή που σε κάνει να αγαπήσεις το χουχούλιασμα μέσα στο σπίτι, μιας και το κρύο δεν σε εμπνέει για πολλές εξορμήσεις. Αυτό όμως είναι και ο νέος σου εχθρός, μιας και μπορεί να αφεθείς και στο τέλος να χρησιμοποιήσεις το φαγητό ως μία νέα διέξοδο και να καταφέρεις να πάρεις κιλά, πριν καν έρθουν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα στο γιορτινό σου τραπέζι. Φρόντισε λοιπόν να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips για να μην βρουν την πόρτα σου τα… ανεπιθύμητα κιλά. 

Όταν έξω έχει σχετικά αρκετό κρύο, μπορείς να βγεις έξω και να πας μία βόλτα με τα πόδια. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευσή της η διατροφολόγος Alyssa Cohen από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία μάλιστα προσθέτει πως η άσκηση ή ακόμα και το απλό περπάτημα στο κρύο κινητοποιεί τον μεταβολισμό μας.

Πρόσθεσε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σου. Σύμφωνα με διατροφολόγους, το να προσθέσουμε λαχανικά και φρούτα της εποχής στη δίαιτα μας, όπως το λάχανο, τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα εσπεριδοειδή, είναι η καλύτερη άμυνα απέναντι στα παραπανίσια κιλά.

Χωρίς αμφιβολία, ο χειμώνας, είναι η εποχή της ζεστής σοκολάτας και του latte. Οι διατροφολόγοι όμως, προτείνουν να είσαι προσεκτικοί με τις συγκεκριμένες επιλογές, μιας και τα latte και η ζεστή σοκολάτα εμπεριέχουν πολύ ζάχαρη. Ίσως μπορείς να προτιμήσεις ένα τσάι, ως αντικατάσταση της γλυκιάς ζεστής σοκολάτας. Δύσκολο, αλλά διόλου ακατόρθωτο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue