30 Χρόνια Δέσποινα Μοιραράκη – Ερμού Hotel

Η Δέσποινα Μοιραράκη γιόρτασε τα 30 Χρόνια παρουσίας τηλεοπτικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα κεραμιδοκανελοκοραλοκόκκινο party με special happenings, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στο Hotel Ermou στην Αθήνα.

Στο πλευρό της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν η μια και μοναδική Άννα Βίσση, έκοψαν την τούρτα μαζί λέγοντας για εκείνη «δεν τη θεωρώ μόνο μια πολύ έξυπνη επιχειρηματία, τη θεωρώ μεγάλη προσωπικότητα» και της αφιέρωσε on stage το τραγούδι”αγάπη υπερβολική».

Στο party ήταν επίσης ο καλός της φίλος και γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος της αφιέρωσε αγαπημένα τραγούδια.

Παρουσιάστηκε ένα βίντεο όπου η Δέσποινα Μοιραράκη έδειξε πως ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια το 1989 στο κανάλι 29 και διάφορα αποσπάσματα εκπομπών κατά τη διάρκεια της 30ετίας μέχρι το σήμερα. Αποσπάσματα με μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου και του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν μέσα στο βίντεο.

Στο πλευρό της πάντα, ο σύζυγος της Ναύαρχος Π.Ν. Ιωάννης Κοντούλης καθώς και τα παιδιά της.

Την επιχειρηματία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, καθώς και άνθρωποι της showbiz. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue