3ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους ΔΕΘ «Μέρες Θεάτρου … στη ΔΕΘ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για την πορεία της ΔΕΘ –  κορυφαίος  θεσμός  κύρους και προβολής της Θεσσαλονίκης – που γιορτάζει την 80η επέτειο λειτουργίας της.

Η HELEXPO, με αγάπη για την τέχνη και με σεβασμό στο παιδί, διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους  (1η διοργάνωση με διαγωνιστικό χαρακτήρα) «Μέρες Θεάτρου … στη ΔΕΘ » από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου σε υπαίθρια σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου της.

Θεατρικές ομάδες, θίασοι και καλλιτέχνες καλούνται να παρουσιάσουν την θεατρική τους παράσταση, χωρίς να υπάρχει περιορισμός για το αν έχει παρουσιαστεί ή πρόκειται να παρουσιαστεί στη νέα θεατρική σεζόν, στους επισκέπτες της ΔΕΘ αλλά και σε τριμελή κριτική επιτροπή.

Ο χαρακτήρας του 3ου Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών Παραστάσεων είναι διαγωνιστικός και η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από 3 μέλη, αναγνωρισμένα στον χώρο του Θεάτρου. Τα βραβεία του διαγωνισμού είναι χρηματικά με την παρακάτω διαβάθμιση.

Α΄ Βραβείο 900 ευρώ

Β΄ Βραβείο 600 ευρώ

Γ΄ Βραβείο  400 ευρώ

Σε όλες τις ομάδες θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής στο Φεστιβάλ.

Η  HELEXPO, ως φορέας  διοργάνωσης, παρέχει στους συμμετέχοντες θιάσους, υπαίθρια θεατρική σκηνή (40 έως 50 τ.μ,), ηχητικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες της παράστασης,  βασικό φωτισμό,  2 εισόδους  εκατέρωθεν της σκηνής και καμαρίνια.

Η προβολή των παραστάσεων και των ομάδων που θα συμμετέχουν,  θα γίνει μέσα από ειδικό έντυπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ αλλά θα συμπεριλαμβάνεται και στο γενικό πλάνο προβολής της 80ης ΔΕΘ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν  την «Φόρμα συμμετοχής»  στο Φεστιβάλ  «Μέρες Θεάτρου … στη ΔΕΘ» με τα ζητούμενα στοιχεία και να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση as@helexpo.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την κα Αντονέλλα Χήρα στο τηλ. 6986 652425.

Στο πρόγραμμα παρουσίασης των παραστάσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα αποστολής της φόρμας συμμετοχής.

Λήξη προθεσμίας  υποβολής αιτήσεων συμμετοχής

 Τρίτη 11 Αυγούστου 2015.

 

 

3ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους ΔΕΘ

«Μέρες Θεάτρου …στη ΔΕΘ»

Φόρμα συμμετοχής

Θεατρική Ομάδα:

                                      

Θεατρική Παράσταση (τίτλος):

                                   

Συγγραφέας:             

Συντελεστές Παράστασης :  

Κατηγορία:              παιδικό                       εφηβικό           

Περίληψη Έργου (40-50 λέξεις):

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο:                                                                            

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:             

Πόλη / Διεύθυνση :  

Παρακαλούμε για επισύναψη 2 – 3 επιλεγμένων φωτογραφιών της παράστασης 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής  είναι  as@helexpo.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue