4.48 Ψύχωση: Μια παράσταση αριστούργημα


25 Μαρ 2017

Όταν είδα την παράσταση στο Bios, είχα μείνει άναυδος. Είδα την τελειότερη δουλειά της Άντζελας Μπρούσκου, αλλά και την αποκάλυψη που λέγεται Παρθενόπη Μπουζούρη. Μια συγκλονιστική ηθοποιό που απ’ την ώρα που εμφανίζεται σαρώνει τα πάντα: αισθήματα και συναισθήματα

Το θέατρο Δωματίου και η Άντζελα Μπρούσκου παρουσιάζουν και πάλι το τελευταίο έργο της Σάρα Κέιν, 4.48 Ψύχωση. Η πολυσυζητημένη παράσταση που παρουσιάστηκε με επιτυχία πριν λίγα χρόνια στην Αθήνα και στη συνέχεια στην Πάτρα και στα Δημήτρια στη Θεσσαλονίκη , επιστρέφει για οκτώ (8) μόνο παραστάσεις στο θέατρο Θησείον. Μην την χάσετε αυτήν την παράσταση. Εγώ φυσικά και θα την ξαναδώ.

4 48 PSIXOSI PARASTASI

Τι είναι το 4.48 Ψύχωση; Είναι τέσσερις γυναίκες. Τρείς ηθοποιοί και μία μουσικός που συμμετέχει live μέσα στην παράσταση. Μία κάμερα που διεισδύει σ’ ένα κατακερματισμένο κόσμο. Ένας παραληρηματικός μονόλογος. Ένα έργο «αποχαιρετιστήριο σημείωμα» λίγο πριν την αυτοκτονία. Μία συγγραφέας που διεκδικεί με τα πέντε έργα της μια θέση δίπλα στους μεγάλους του θεάτρου.

Το 4.48 Ψύχωση, είναι ένας μονόλογος ή ένα…

 

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue