AGAPIMENA PODCAST f2cde0c6

4 από τα καλύτερα Podcast είναι εδώ για να σας κρατήσουν παρέα όπου κι αν βρίσκεστε!

Ένα καινούργιο μέσο έχει έρθει να προστεθεί στην πλατφόρμα των κοινωνικών δικτύων, και αυτό είναι ένας τύπος αρχείου που είναι καθαρά ακουστικό και δεν είναι άλλο από το Podcast.

Είναι κάτι που έχει ενημερωτικό, ψυχαγωγικό αλλά και μορφωτικό χαρακτήρα και μπορούμε να το ακούμε όπου κι αν βρισκόμαστε είτε στο αυτοκίνητο, είτε στο σπίτι κάνοντας δουλειές. Πάμε να δούμε μαζί κάποια από τα podcast που αξίζει να ακούσουμε.

The missing

Το συγκεκριμένο podcast έχει αστυνομικό χαρακτήρα και αφορά διάφορα εγκλήματα, ενώ ομιλήτρια του είναι η Pandora Sykes και πρώτη φορά βγήκε τον Δεκέμβριο με σκοπό οι ακροατές του να βοηθήσουν να βρεθούν πρόσωπα που έχουν εξαφανιστεί πολύ καιρό πριν. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε ενενήντα δευτερόλεπτα αναφέρεται ένα αγνοούμενο πρόσωπο και παρόλα αυτά μόνο το ένα τοις εκατό ερευνώνται σε μακροπρόθεσμο χρόνο. Κάθε εβδομάδα το “The missing” ερευνά και μια καινούργια υπόθεση, μιλώντας με οικογένεια και φίλους αγνοουμένων με σκοπό να σχηματίσουν μια υπόθεση στην οποία μπορούν να βοηθήσουν και άλλοι.

AndrewEpisodebanner

Archewell audio

Το γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex ξεκίνησαν το πρώτο τους podcast στα τέλη του 2020 με τον γιο τους  Archie να συμμετέχει σε αυτό. Ο Harry, η Meghan και ο γιος τους υποσχέθηκαν να μας δώσουν ιστορίες ευχάριστες ενισχύοντας τις εμπνευσμένες φωνές, από την Μπρεν Μπράουν έως τον Ματ Χέιγκ και λέγοντας ιστορίες που θα μας θυμίζουν πόσο αλληλένδετοι είμαστε όλοι.

archwell 3 1608047036 scaled

Seneca’s 100 Woman to Hear

Μπορεί να είμαστε λίγο πεσμένες εξαιτίας των καταστάσεων αλλά αυτό το podcast ήρθε να μας δώσει κίνητρα και έμπνευση καθώς 100 από τις πιο λαμπρές γυναίκες έρχονται να μιλήσουν στο podcast της Seneca. Κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 20 λεπτών και ξεκινάει αναλύοντας το προφίλ σπουδαίων γυναικών οι οποίες έχουν ισχυρή προσωπικότητα από τη Ruth Bader Ginsburg έως τη Florence Nightingale. Κάποιες ίσως να τις γνωρίζουμε ήδη, αλλά πολλές θα είναι άγνωστες για αυτό ας προετοιμαστούμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπροούμε και να εμπνευστούμε.

Where is My Mind

Ο μουσικός Niall Breslin’s είναι ο ομιλητής του συγκεκριμένου Podcast και μας μιλάει σχετικά με τον αντίκτυπο που έχει η πιεστική κοινωνία γύρω μας και μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο σχετικό τώρα από ότι ήταν το 2019 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Η ζωή μας μπορεί να έχει επιβαρυνθεί, αλλά ο κόσμος είναι ακόμη πιο μπερδεμένος, ανησυχητικός και μας προκαλεί περισσότερο άγχος από ποτέ. Ο Breslin διδάσκει στους ακροατές τα βασικά της προσοχής, του διαλογισμού και της αυτο-φροντίδας με τρόπο που θα μας βοηθήσει να δούμε καλύτερα στον κόσμο.

1200x1200bb 1

287825601 616918009978128 8180424754846969893 n 1

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue