4 Ινσταγκραμικά tips που θα σας ανεβάσουν το προφίλ αυτό το καλοκαίρι


28 Ιούν 2021

Ο Ιούνιος έχει φτάσει στο τέλος του, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν στα ύψη τις τελευταίες μέρες.

Το καλοκαίρι η διάθεση χτυπάει κόκκινο. To Instagram, όπως όλοι ξέρουμε είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες, καθώς περνάμε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ημέρας βλέποντας και ψάχνοντας για ιδέες ή προτάσεις, ιδιαίτερα εάν είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα μερικά καλοκαιρινά tips που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εμπλουτίσουμε το προφίλ μας ακόμα παραπάνω και να το κάνουμε πιο χρωματιστό και πιο καλοκαιρινό.

– Πάντα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ωραίο καλοκαιρινό concept το οποίο θα συμπρωταγωνιστεί στην φωτογραφία και για αυτό υπάρχουν πολλές ιδέες το καλοκαίρι, όπως μία ωραία ξαπλώστρα θάλασσας παρέα με πολύχρωμη ομπρέλα μας κρατώντας το αγαπημένο μας βιβλίο και το project της φωτογραφίας μας είναι έτοιμο.

ad77914f7002df2b7304cde0628de6e7

– Ένα ακόμα concept είναι ένα θαλάσσιο στρώμα, σε όποιο σχήμα αγαπάτε, είτε με φόντο τη θάλασσα είτε μια πισίνα, ακόμη και σε έναν όμορφο κήπο με λουλούδια και γκαζόν, απολαμβάνοντας  ένα όμορφο πολύχρωμο καλαοκαιρινό κοκτέιλ και ποζάρουμε με την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση.

4a48d3d7496c9e3faaff28fd8a0ab8b1

– Μια ακόμα ιδέα είναι το πικνίκ το οποίο έχει γίνει viral στο Tik Tok και μας κάνει να θέλουμε να ακολουθήσουμε το trend. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα τραπεζομάντηλο με καλοκαιρινό ντεσέν και μερικά καλοκαιρινά εδέσματα και πολύχρωμα σερβίτσια. Με τόσο εύκολο τρόπο θα περάσουμε και εμείς καλά αλλά θα βγάλουμε και τις ομορφότερες φωτογραφίες.

Image 9 1200x800 1

– Μία ακόμη ίσως συνηθισμένη ιδέα και πολύ εύκολη, είναι ο καθρέπτης. Εκεί μπορούμε να παίξουμε με την αντανάκλαση του εαυτού μας και ίσως κάποιου προϊόντος. Μπορεί να είναι ολόσωμη η φωτογραφία ή και πορτρέτο. Μπορούμε να παίξουμε μέχρι να δούμε τον τρόπο που θέλουμε να στηθούμε αλλά και το τι θέλουμε να βρίσκεται γύρω μας.

be8c8f8fc91b4643a1827069a118e9fb

Για όλα τα παραπάνω, το μόνο που χρειαζόμαστε για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινή διάθεση και θετικότητα φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο.

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue