4 Τρόποι Για Να Μην Εξαρτάται Το Look Σου Από Το Πορτοφόλι Σου

Style χωρίς χρήματα. Κι όμως γίνεται! Ακόμη κι αν σου φαίνεται περίεργο, δε χρειάζεσαι μεγάλο budget για να δείχνεις υπέροχη. Απλά χρειάζεται να ακολουθήσεις τους κανόνες style που χρειάζονται…

Σε κάθε look σου, περισσότερο ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως ένα basic σύνολο μπορεί να αναβαθμιστεί με τα πιο glamorous κοσμήματα. Όλα είναι παιχνίδι και η μόδα είναι σίγουρα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έπαιξες ποτέ.

Παντού θα βρεις καταστήματα με πιο οικονομικές τιμές. Το γνωρίζεις ήδη και γνωρίζεις πως στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις άπειρους κρυμμένους θησαυρούς. Αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις. Κάνε follow τα sites μόδας που συχνά πυκνά ανεβάζουν διάφορα tips για φθηνότερες αγορές.

Μια ακριβή τσάντα, ή ένα ζευγάρι πανάκριβα ψηλοτάκουνα δεν ισοδυναμούν με τη κομψότητα. Μην σκεφτείς ποτέ να συνδυάσεις κάτι πανάκριβο με κάτι φθηνό. Γίνεται κιτς και αυτό δεν το θέλεις σίγουρα.

Ο σημαντικότερος κανόνας που δεν πρέπει να ξεχάσεις. Ένα τέλειο χτένισμα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, μπορούν κάθε φορά να σώσουν την κατάσταση.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue