Δυο 48: Σας βρήκαμε το πιο ωραίο boutique bar των βορείων προαστείων για να διασκεδάσετε!

Δυο 48: διαδόθηκε από στόμα σε στόμα.

Το likewoman.gr σας βρήκε το πιο ωραίο μέρος για να διασκεδάσετε όμορφα και διαφορετικά! 

 

Υπάρχει ένα μπαράκι στην Κηφισιά, που χωρίς να κάνει δημόσιες σχέσεις, χωρίς κραυγαλέα party, χωρίς στημένη δήθεν διασκέδαση, χωρίς ομάδες προώθησης, έχει κάνει μια απίστευτη επιτυχία.

Πήγα να πιω ένα ποτό για να δω αυτό το καινούργιο Boutique Bar των βορείων προαστίων και ξετρελάθηκα. Πρώτα απ’ όλα με την μουσική, με τα υπέροχα cocktail του όπως επίσης για το γεγονός ότι επιτέλους είδα κόσμο να χορεύει. Ο Πάνος Γκουρούσης, πρώην dj ο ίδιος και θαμώνας μπαρ, αποφάσισε με σκεπτικό πελάτη, να δημιουργήσει το Δύο 48 με τρία βασικά πράγματα στο νου του: Μουσική που δεν ακούγεται πουθενά, καθαρά ποτά και πρωτότυπα κοκτέιλ, και χαμογελαστό προσωπικό. Αυτό ήταν. Το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα. Πιάσαμε την κουβέντα με τον Πάνο και τον ρώτησα μερικά πράγματα.

 Πόσο καιρό υπάρχει το δύο48;

Το Δύο48 γεννήθηκε το 2013 και μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, να μεγαλώσει και να ανανεωθεί…

Γιατί το έφτιαξες;

Πάντα ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση και να ανοίξω ένα μαγαζί όχι τόσο στημένο, που επιτέλους ο κόσμος θα χορεύει….

Τι έχεις σπουδάσει  ή τι έκανες πριν το δύο48;

Αφού τελείωσα το σχολείο άρχισα να παίζω ερασιτεχνικά μουσική ενώ παράλληλα σπούδαζα Marketing στο Deree. Στην πορεία κατάλαβα ότι το χόμπι μου θα μπορούσε να γίνει το κύριο επάγγελμά μου και ξεκίνησα να παίζω μουσική σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας… οπότε καταλαβαίνεις…..

Κάπως έτσι  «ανακατεύτηκες» με την νύχτα…

Το ένα έφερε το άλλο και το πάθος μου για τη μουσική και η διάθεσή μου για επικοινωνία με τον κόσμο με έστρεψε εκεί.

Υπάρχει κάποια σκέψη ή κάποια φιλοσοφία πίσω από την ύπαρξη του δυο48;

Ένιωσα την ανάγκη, έπειτα από την εμπειρία μου σαν πελάτης στα διάφορα μαγαζιά, να δημιουργήσω ένα χώρο με φιλική διάθεση, ευχάριστο προσωπικό όπου ο κόσμος θα μπορούσε να απενοχοποιήσει τη διασκέδαση και το χορό και πολύ απλά να περνάει καλά

 

Ο ιδανικός χώρος για να διασκεδάσει ο ίδιος είναι ένας ωραίος ανοιχτός χώρος, δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ και ο κόσμος να περνάει καλά και να χορεύει. Και όταν έχει κάποιο βράδυ ελεύθερο (που δεν έχει) του αρέσει να πηγαίνει στο Low Bar στη Νέα Ερυθραία και στο Baba au rum.

 

Ο Πάνος όταν έχει όρεξη, μπαίνει και παίζει μουσική για να θυμηθεί τις αγαπημένες μουσικές των ‘80’ς και ‘90’ς

 

Μουσική που δεν ακούγεται πουθενά, καθαρά ποτά και πρωτότυπα κοκτέιλ, και χαμογελαστό προσωπικό. Αυτό ήταν. Το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα.

 

H σελίδα του «Δυο 48»: facebook.com

 

Οι φίλοι του «Δυο 48»: facebook.com

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue