5+1 Ιδέες Για Το Πιο Glam Γιορτινό Μανικιούρ Που Μπορείς Να Υιοθετήσεις Αυτές Τις μέρες

Η πιο γιορτινή και πιο λαμπερή εβδομάδα του χρόνου μόλις ξεκίνησε. Σίγουρα έχεις βρει το φόρεμα που θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Τρίτης. Αλλά μήπως έχεις “κολλήσει” στο μανικιούρ σου; 

Πρέπει να παραδεχτούμε πως οι nail artists του πλανήτη ισχυρίζονται πως δεν χρειάζεται να στολίσεις τα νύχια σας όπως στολίζεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ούτε να τα γεμίσεις με σκίτσα από αγιοβασίληδες, αστεράκια και νιφάδες. Βέβαια, αν πιστεύεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις, τότε εμείς απλά θα σε θαυμάσουμε. Αν πιστεύεις πως το κάτι παραπάνω, είναι πρόβλημα για την εμφάνισή σου, μπορείς να βάλεις και τα νύχια σου σε γιορτινό mood επιλέγοντας πιο διακριτικές προτάσεις.

Πώς μπορείς λοιπόν να το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά υιοθετώντας το μανικιούρ με μέρη του νυχιού στο φυσικό χρώμα τους, το λεγόμενο negative space. Μία επίσης καλή επιλογή, είναι να εφαρμόσεις χρώματα σε βερνίκια που είναι απολύτως in fashion και γιορτινά, όπως χρώματα σε βερνίκια που είναι απολύτως in fashion και γιορτινά. Επειδή όμως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, εδώ έρχεται το glitter να κάνει την δουλειά του. Με μικρές λεπτομέρειες από glitter, μπορείς να αποκτήσεις υπέροχα μανικιούρ που κανείς δεν πρόκειται να δει με κακό μάτι.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue