Ετοιμάστε την βαλίτσα σας με τον κανόνα 5, 4, 3, 2, 1

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε διακοπές και έχουμε ανακαλύψει ότι έχουμε ξεχάσει να πακετάρουμε βασικά κομμάτια; Πόσες φορές έχουμε επιστρέψει από διακοπές και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειαστήκαμε πραγματικά ποτέ τα μισά από όσα πακετάραμε;

Το σωστό πακετάρισμα της βαλίτσας παίζει μεγάλο ρόλο στις διακοπές. Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάμε μαζί μας πολλά πράγματα, απλά λίγα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους. Βέβαια καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι τόσο για τις κλιματολογικές συνθήκες του προορισμού μας όσο και για τον προορισμό γενικότερα.

Μια καλή ιδέα για βαλίτσα πάντα οργανωμένη είναι να εφαρμόσετε τον κανόνα 5, 4, 3, 2, 1. Πρόκειται για έναν πολύ απλό κανόνα, που θα σας επιτρέψει και να ταξιδέψετε ελαφρά αλλά και να μην σας λείψει τίποτα!

Ο κανόνας «5, 4, 3, 2, 1»

5

Tops: Διαλέξτε βολικά tops για όλες τις ώρες και σίγουρα μια ζακέτα ή μπουφάν για το βράδυ.

4

Bottoms: Συνδυάστε με τα 5 tops που επιλέξατε, βολικά σορτς και φούστες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην παραλία έως την βραδινή σας έξοδο.

3

Φορέματα: Τα φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες είναι ότι καλύτερο για τις διακοπές. Συνδυάστε διαφορετικά μήκη για ποικιλία.

Ζευγάρια παπούτσια: Αθλητικά-πέδιλα-πλατφόρμες. Τέλος.

2

Τσάντες: Σίγουρα μια μεγάλη που θα χωρά τα πάντα για το ταξίδι και την παραλία αλλά και μια πιο μικρή για τα απολύτως απαραίτητα της βραδινής εξόδου.

Μαγιό: Το πολύ 3, όχι παραπάνω.

1

Καπέλο: Απολύτως απαραίτητο. Χαρίζει όχι μόνο στυλ αλλά προστατεύει το πρόσωπο και τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Απεριόριστα

Γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, εσώρουχα (νταααα!). Όσα μπορείτε να κουβαλήσετε και χωράνε στην βαλίτσα σας!

Ακολουθήστε τον παραπάνω κανόνα και θα έχετε πάντα τα απαραίτητα μαζί σας, όποιος και αν είναι ο προορισμός σας! 

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue