3 Μυστικά Που Θα Βελτιώσουν Την Εικόνα Και Την Υγεία Του Στήθους Σου

 Λοιπόν αγαπημένη! Σήμερα θα μάθεις πώς να διατηρήσεις νεανικό, σφριγηλό και παράλληλα υγιές το στήθος σου. Εξάλλου, ποιά γυναίκα δε θέλει να διατηρεί το στήθος της σε τέλεια κατάσταση; Και πέραν από την αισθητική του θέματος, οι σημερινές προτάσεις που σου παρουσιάζω, θα βοηθήσουν και στην υγεία του στήθους σου. Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις… νέες σου συνήθειες. 

Ένα παγωμένο ντους προφανώς και δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσεις το δέρμα σου. Αν δεν θέλεις να το κάνεις καθημερινά ( και φυσικά δεν είναι ευχάριστο ), τότε προσπάθησε αρκετά συχνά να περνάς με παγάκια την περιοχή του στήθους σου ή έστω να τοποθετείς κάποιες ημέρες της εβδομάδας εκεί, κομπρέσες με νερό.

Ακολούθησε τη συμβουλή της μαμάς σου! Κράτησε πάντα ίσια την πλάτη σου! Όταν καμπουριάζεις, κάνεις και το στήθος σου να μοιάζει πεσμένο και στην ουσία χαλαρώνεις και τους μυς σου. Προσπάθησε λοιπόν να κρατάς τους ώμους σου πίσω και κάτω. Εκτός από το στήθος σου, θα κάνεις καλό και στην πλάτη σου.

Προσπάθησε να βρεις το σωστό σουτιέν που θα χρησιμοποιήσεις. Απέφυγε εκείνα που σε πιέζουν. Αν κοιμάσαι δε με το σουτιέν σου, καλό είναι να το σταματήσεις. Μπορεί στους άγραφους νόμους της μόδας, ένα σουτιέν που πιέζει το στήθος να είναι “καλό” γιατί το αναδεικνύει περισσότερο, αλλά στην πραγματικότητα βλάπτει σοβαρά. Πέραν του ότι κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα νιώσεις τρομερά άβολα, θα κόβεις και τη σωστή ροή του αίματος στην περιοχή.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue