5 Πράγματα Που Χρειάζεσαι Να Έχεις Για Να Χάσεις Τα Παραπανίσια Κιλά

Τα κιλά, το βάρος, οι θερμίδες είναι κάτι που μας απασχολούν όλες και όλους. Ειδικά όμως εσείς οι γυναίκες είσαστε σε καθημερινό διατροφικό αγώνα, που τις περισσότερες φορές καταντάει βαρετός και κουραστικός. 

Για αυτό μήπως να το ψάξετε αλλιώς.

Παρακάτω σας αναφέρω 5 πράγματα που πραγματικά χρειάζεστε εάν θέλετε να χάσετε κιλά. 

  1. Υποστήριξη. Η υποστήριξη από τον κοινωνικό σας περίγυρο  είναι αναγκαία , θα σας βοηθήσει στη διαδικασία της απώλειας βάρους.
  2. Δίαιτες που υποστηρίζονται επιστημονικώς . Αυτό μπορεί να είναι μια χαμηλή σε θερμίδες διατροφή ή μια καλά μελετημένη διατροφή για την απώλεια βάρους. ρωτήστε έναν διατροφολόγο
  3. Άσκηση. έχετε κατά νου ότι η άσκηση είναι το κλειδί αν θέλετε να διατηρήσετε το  βάρος σας αφού έχετε χάσει τα κιλά που επιθυμούσατε.
  4. Στρατηγικές αλλαγής συμπεριφοράς. Θα πρέπει να ενθαρρύνεστε να ζυγίζεστε, να κάνετε προγραμματισμό των γευμάτων σας , να μετράτε τις ημερήσιες θερμίδες που καταναλώσατε  και να συμμετέχετε στο πρόγραμμα της άσκηση σας τακτικά.
  5. Εγκεκριμένα φάρμακα μόνο. Μείνετε μακριά από προγράμματα που ωθούν στην χρήση λιποδιαλυτών ή άλλων συμπληρωμάτων που δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για την απώλεια βάρους. Το FDA προσφέρει έναν κατάλογο των επικίνδυνων προϊόντων απώλειας βάρους. Ρωτήστε έναν διατροφολόγο ή τον ιατρό σας.

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue