5+1 λόγοι που μπορεί να κάνουν το σύντροφο σου να το βάλει στα πόδια

Ειδικοί guru των σχέσεων και του έρωτα αποκαλύπτουν!

Ήρθε η ώρα να πάρεις την γνώμη των ειδικών για να σε μας βοηθήσει να καταλάβεις τι κάνεις λάθος στις προσωπικές σου σχέσεις και μένεις μόνη, αναγκάζοντας το σύντροφο σου να φύγει…νύχτα.

Γυναίκας χωρίς φίλες:

Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με κοινωνική ζωή (παρ’ όλο που τώρα δεν υπάρχει). Οι γυναίκες που είναι δραστήριες κι έχουν ενδιαφέροντα. Σε κανέναν φυσιολογικό άνδρα δεν αρέσουν οι γυναίκες που είναι έτοιμες να παρατήσουν τα πάντα και να γίνουν η «σκιά» τους. Για την ακρίβεια αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη σχέση και να χάσει σχετικά γρήγορα το ενδιαφέρον του για εσένα, ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι περίεργες λόγω του εγκλισμού.

Παράλογα ζηλιάρα:

Δυστυχώς αυτό είναι ένα δείγμα μεγάλης ανασφάλειας και αν υπάρχει κάτι που τραβάει ένα αρσενικό σαν μαγνήτης, αυτό είναι
η αυτοπεποίθηση. Γυναίκες που αισθάνονται καλά και ασφαλείς με τον εαυτό τους. Γυναίκες που βλέπουν «εχθρούς» και αντίζηλες
παντού, προκαλούν καταστάσεις ροκ, που δυστυχώς κανένας σύντροφος δεν θα ήθελε να «χορέψει». Συντόνισέ το τώρα πιο σωστά, που είσαστε ο ένα κολλημένος, πάνω στον άλλον.

Γυναίκα χωρίς ενδιαφέροντα:

Αρκετοί άνδρες έλκονται από θηλυκά με ενδιαφέροντα και χόμπυ. Γυναίκες, που παθιάζονται εύκολα κι όχι μόνο μ’εκείνους.
Είναι πολύ βοηθητικό σε μία σχέση ο καθένας να έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μοιράζονται
τα ίδια πράγματα. Αυτή την περίοδο, τα ενδιαφέροντα είναι λιγοστά έως καθόλου, όμως πάντα υπάρχει ο τρόπος και ο χρόνος για να βρεις τα δικά σου ακόμη και μέσα στο σπίτι ή την λιγοστή ώρα που βρίσκεσαι έξω από αυτό!

Γυναίκα που είναι κτητική:

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θεωρούμε ότι ο σύντροφος μας, μας ανήκει «ολοκληρωτικά».
Στις σχέσεις, οι άνθρωποι πρέπει να είναι και να αισθάνονται ελεύθεροι και να κάνουν τα πραγμάτα που αγαπούν.
Από τη στιγμή που αρχίζουν οι περιορισμοί και οι γκρίνιες, τότε αρχίζουν να διαφαίνονται και τα πρώτα σύννεφα στον «παράδεισο».

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι στη φύση μας και στο DNA μας, το χρονοδιάγραμμα, δυστυχώς όμως αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τον αρσενικό πληθυσμό.
Ζήτησέ του να μιλήσετε σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας (ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς) και μάλλον θα τον δεις να τρέχει ξυπόλυτος στους δρόμους.

Drama Queen:

Ακόμα κι αν είναι έτοιμοι να συγχωρήσουν όλα τ’ άλλα, εδώ είναι σαν να τους πατάς στον κάλο.
Τα κλάματα, οι απειλές αφορισμοί, εξορκισμοί και απόπειρες για πάσης φύσεως απερισκεψίες είναι εκρηκτικός μηχανισμός στα θεμέλια της σχέσης. Όσο κι αν φωνάξεις «Ντορή μη φύγεις θα φαρμακωθώ» τόσο θα βλέπεις τον «Ντορή» να απομακρύνεται μια για πάντα.

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue