«Κάτι Λύπη» Της Βάσιας Αργέντη, Έρχεται Για 6 Μόνο Παραστάσεις Στο Θέατρο Αλκμήνη

Ο βραβευμένος με τιμητική διάκριση Γιάννης Χαντέλης για την ερμηνεία του στον μονόλογο «Κάτι λύπη» της Βάσιας Αργέντη, έρχεται για 6 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη κάθε Παρασκευήαπό 8 Φεβρουαρίου στις 19:00.
Υπόθεση

Ένας άνδρας. Ένας νέος άνδρας που ενηλικιώθηκε βίαια και γέρασε απότομα. Ακροβατεί μεταξύ της πραγματικότητας και της δυνητικής πραγματικότητας. Μέσα του πάλλονται δύο κόσμοι: το παρελθόν και το παρόν. Θέλει να αλλάξει, να διορθώσει και να διορθωθεί. Επιθυμεί να ασκήσει εκείνος πρωτοβουλία στον εαυτό του και στον ρου της ζωής του και όχι η αυτόβουλη ειμαρμένη.
Ο βασικός άξονας της όλης του ζωής; Η μοναξιά.
Ένας μονόλογος για όλα εκείνα που μας λείπουν και μας λυπούν την ίδια στιγμή. Για όλα εκείνα που χάνουμε μες στο χρόνο, για την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, το θάρρος, τις αλλαγές που δεν επιδιώξαμε, τις συγγνώμες και τα σ’αγαπώ που δεν ειπώθηκαν , «όπως» και «όταν» ως όφειλαν.

Info
Ερμηνεία: Γιάννης Χαντέλης
Κείμενο/Σκηνοθεσία/Σκηνική επιμέλεια: Βάσια Αργέντη
Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας
Σκηνικά:
Art In Art
Σχεδιασμός φωτισμών: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή:
Art In Art
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (
Apriori)

Διάρκεια: 60′ (χωρίς διάλειμμα)

Γενική Είσοδος:10€

Προπώληση: https://www.viva.gr

H Art In Art έχει και την θεατρική παράσταση ΝΟΥΡΑ ..ένα πένθιμο μπλουζ, κάθε Κυριακή στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ , ανεπιλέξετε να δείτε και τις 2 παραγωγές τότε το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 18€ και για τα 2 έργα

Θέατρο Αλκμήνη | Αλκμήνης 8 | Γκάζι |210 3428650 | www.theatro.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue