6 Λόγοι που πρέπει να εντάξετε την φυσική δραστηριότητά στην καθημερινότητα σας

Γιατί η φυσική δραστηριότητα είναι σπουδαία και γιατί όλοι σας πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας εάν ήδη δεν το έχετε κάνει; 
 

– Ενισχύει την εγκράτειά σας και συμβάλλει στην ισορροπία της διάθεσης για φαγητό σε περιπτώσεις λιγούρας ή/και ”υπερφαγικών επεισοδίων”
– Βελτιώνει τη λειτουργία μεταβολισμού
– Προσφέρει περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα
– Βελτιώνει τη διάθεση και τα συμπτώματα ”κατάθλιψης΄΄
– Συμβάλλει στο να έχετε σφριγηλό σώμα (όσο ετών και αν είστε, ένα καλλίγραμμο σώμα πάντα φαίνεται νεότερο και ομορφότερο)
– Σας προσφέρει λάμψη. Βελτίωση διάθεσης σημαίνει καλύτερη διάθεση οπότε και λάμψη. Μην ξεχνάτε, το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής!!

Πάντα υπάρχει τρόπος για άσκηση όπου και εάν βρίσκεστε, αρκεί να το επιλέξετε!!!

*το παραπάνω κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα 

Ακολουθήστε με στην σελίδα μου στο facebook και στείλτε μου με μήνυμα όλες σας τις απορίες, ερωτήσεις που έχετε ή ότι άλλο θέλετε να συζητήσουμε. Είμαι στην διάθεσή σας!

Άρτεμις Δρυγιαννάκη, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής

“Ιδανική Διατροφή” σημαίνει εξατομίκευση των αναγκών του κάθε οργανισμού και προσαρμογή στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Φροντίζοντας η διατροφή να είναι υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική, ο οργανισμός αποδίδει στο μέγιστό του χωρίς στερήσεις, περιορισμούς και καταπίεση. Νους, ψυχή & σώμα σε ισορροπία. Αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν το ένα το άλλο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue