Το 6ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου


15 Σεπ 2020

Το 6ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 και είναι αφιερωμένο στη γυναίκα!

Μαζί μας: Η Στέλλα και η Βαλίσια από το ελληνικό designer brand 2WO+1NE=2, που θα μας μιλήσουν για την μόδα, ο Θοδωρής Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος θα αναφερθεί στις τάσεις στο hair styling, η εικαστικός Σοφία Κυριακού, η οποία θα μας μιλήσει για τον βιωμένο χώρο και η Μαριάννα Χρυσικάκου, με θέμα την γυναικεία υγεία.

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…

Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.

Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο ELianou@coco-mat.com.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link: https://zoom.us/j/95799267971

Μπορείτε να δείτε το blog post στο  www.coco-mat.com 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue