Μαθημάτα Αυτοάμυνας | 7 Λόγοι Για Να Τα Ξεκινήσει Μια Γυναίκα

1. Μπορεί να συμβεί στην καθεμία, οποιαδήποτε στιγμή.

Και αυτό είναι η μεγάλη αλήθεια. Η γνωστή φράση “δε θα συνέβαινε σε μένα”, δυστηχώς είναι μια ψευδαίσθηση. Πλέον, με την αύξηση της εγκληματικότητας και γενικότερα των προβλημάτων που αντιμετοπίζουν οι άνθρωποι, τα δεδομένα της ασφάλειας έχουν αλλάξει. 


2. Για να εξασφαλήσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στη ζωή σου.

Μαθαίνοντας πως να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, όπως επίσης κρατώντας τους ιδιωτικούς σου χώρους ασφαλείς, η καθημερινότητα σου γίνεται σαφώς πιο ξεκούραστη. 

3. Κάνε την αρχή και γίνε η έμπνευση στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.
Συμβούλεψε τη φίλη σου, την κόρη σου και δώσε τις αρχές και τις βάσεις για μια πιο υγειής και ασφαλέστερη ζωή. Δίδαξε τι σημαίνει η λέξη πρόληψη και η λέξη επιλογή. 

4. Ξεπέρασε τους φόβους σου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου. 
Ολα είναι μια απόφαση δρόμος…. τίποτα που από άγνωστο γίνεται γνώριμο δε μας τρομάζει τόσο. Κάνε την αρχή και θα δεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου με άλλο μάτι!!!!

5. Για να είσαι πάντα 1 Βήμα Μπροστά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σου συμβεί. 
Οργάνωσε και προετοίμασε την καθημερινότητά σου, περιορίζοντας τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η μισή μάχη είναι πάντα στο μυαλό και στην πρόληψη… άλλαξε λοιπόν τις πιθανότητες και το “παιχνίδι”. 

6. Απόκτησε ένα σώμα γυμνασμένο και δυνατό, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.
Ο απόλυτος συνδιασμός!!! Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνεις ένα γυμνασμένο, υγειής και δυνατό σώμα. Ολα καλά με την Αυτοάμυνα αλλά Γυναίκες είμαστε και το καλοκαίρι και οι παραλίες είναι κοντά…. 

7. Κάντο! Γιατί απλά μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.
Αυτό. Απλά κάντο……..!!!!

  

 

 

 

Αναστασία Σιδηρά Εκπαιδεύτρια Αυτοάμυνας

Με χαμόγελο χαιρετώ όλες τις γυναίκες του LikeWoman! Είμαι η Αναστασία Σιδηρά και είμαι εκπαιδεύτρια αυτοάμυνας. Ανήκω στο χώρο από το 2008, έχοντας στο βιογραφικό μου σεμινάρια και προσωπική επαφή με γυναίκες που με εμπιστεύτηκαν για την ασφάλεια και την εξέλιξή τους στο πως να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Με χαρά σας περιμένω να διαβάσετε τα άρθρα μου και για κάθε πληροφορία, ερώτηση ή απορία που έχετε είμαι εδώ για να σας την απαντήσω.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue