7 «Μαγικά» Συστατικά Για Αποτοξίνωση, Υγεία Και Ευεξία Όλο Το Χρόνο

Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία, Αγάπη και Αφθονία. Σε αυτή την χρονιά όμως ας προσθέσουμε και κάποια “μαγικά” συστατικά για την σωματική μας και πνευματική μας ευεξία, δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο:

=> ΝΕΡΟ! Το σώμα μας αποτελείται ~55-75% από νερό (κατά άτομο). Ενυδατώνει, μεταφέρει θρεπτικά συστατικά, αποτοξινώνει, ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα. Ξεκινήστε και τελειώστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό. Πιείτε περισσότερο νερό απ’ότι συνηθίζατε έως τώρα.

=> ΟΞΥΓΟΝΟ! Η καλή οξυγόνωση του οργανισμού δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα σας οπότε και βελτίωση της υγείας. Πάρτε 10 βαθιές διαφραγματικές αναπνοές 1-3 φορές /ημέρα, ασκηθείτε για τουλάχιστον 3φορές/εβδομάδα .

=> ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ– Λιγότερα συσκευσμένα, περισσότερη ποικιλία τροφών. 

=> ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 21 ημέρες χρειάζονται για να επιτευχθεί μια αλλαγή, ξεκινήστε τώρα!

=> ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ. Αποφύγετε το πρώτο πρωινό ρόφημα να είναι καφές. Καταναλώστε 1 καφέ την ημέρα. Προτιμήστε τσάι, βότανα, κακάο.

=> ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Εστιάζοντας στον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε ότι επιθυμείτε. Εστιάστε σε όσα μπορείτε να αλλάξετε.

=> ΥΠΟΜΟΝΗ- ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ- ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Το κάθετί θέλει το χρόνο του, σώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά με δράση. Ονειρευτείτε ότι επιθυμείτε να πετύχετε. Αναζητήστε το ”τι” και όχι το ”γιατί” σε ότι σας συμβαίνει. Ακούστε μουσική που σας χαλαρώνει. Ανακαλύψτε ότι σας διασκεδάζει.

=> ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. 

Φωτογραφία από Daniel Reche & marijana1 Pixabay

Άρτεμις Δρυγιαννάκη, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής

“Ιδανική Διατροφή” σημαίνει εξατομίκευση των αναγκών του κάθε οργανισμού και προσαρμογή στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Φροντίζοντας η διατροφή να είναι υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική, ο οργανισμός αποδίδει στο μέγιστό του χωρίς στερήσεις, περιορισμούς και καταπίεση. Νους, ψυχή & σώμα σε ισορροπία. Αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν το ένα το άλλο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue