Αυτά Είναι Τα 7 Top Μυστικά Για Να Διατηρηθεί Περισσότερο Το Mani Σας

Kάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της γνωρίζει καλά πως καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς περιποιημένα και ακόμα καλύτερα, μοντέρνα άκρα.

Με τις επιλογές σε σχέδια, χρώματα, τάσεις αλλά και τα τόσα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών που υπάρχουν πια στην διάθεση σας, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην έχετε το manicure που σας αξίζει και αποτελεί ως γνωστών ένα απο τα σημεία που όλοι παρατηρούν σε μια γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Αυτό που σίγουρα σας απασχολεί είναι πως θα κάνετε το manicure σας να κρατήσει πολύ περισσότερο και να μην φθαρεί μέσα λίγες ημέρες,ή ακόμα χειρότερα,ώρες!

-Η αρχή θα γίνει ασφαλώς επιλέγοντας μια έμπειρη και πολύ επιμελή nail artist η οποία θα δώσει την δέουσα προσοχή στην εφαρμογή του, είτε αφορά ημιμόνιμο είτε κλασσικό ενώ τα προιόντα που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι αναγνωρισμένα, επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας για να διασφαλίσετε ένα υπέροχο και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα.

diarkeia-manikioyr1

-Η δική σας φροντίδα απο εκεί και μετά θα αποτελέσει τον γνώμονα για το πως θα κρατήσει ακόμα περισσότερο τοεπαγγελματικό σας manicure που έχει ήδη όλες τις προδιαγραφές για να παραμείνει ακλόνητο στα νύχια σας και αυτό ξεκινά απο την καλή ενυδάτωση των χεριών σας συνολικά.

-Η καθημερινή εφαρμογής μιας καλής κρέμας χεριών όχι μόνο κρατά πολύ μαλακή την επιδερμίδα σας αλλά συντελεί και στην καλύτερη κατάσταση των νυχιών σας.

-Αν μάλιστα,φροντίζετε να ενυδατώνετε με κάποιο έλαιο τα νύχια σας θα δείτε μεγάλη διαφορά,συμβουλευτείτε την τεχνίτρια μας για το πιο ταιριάζει στις ανάγκες και τρόπο ζωής σας.

nail

-Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι πολύ ουσιαστικό ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας αρχίστε απλώς φορώντας γάντια κάθε φορά που κάνετε δουλειές στο σπίτι και οι οποίες απαιτούν να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καταστροφικό για τα νύχια από τις ουσίες που περιέχουν τα διάφορα απορρυπαντικά με τα οποία καθαρίζετε το σπίτι αλλά και τα αντικείμενα μέσα σε αυτό.

τα-χέρια-γυναικών-που-βάζουν-σε-ένα-ατέξ-φορούν-γάντια-33489901

-Υπάρχει η άποψη πως νύχια με στρογγυλεμένες άκρες και πιο κοντά τείνουν να χαλάνε λιγότερο εύκολα αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο καθώς ένα περιποιημένο και καλοσχηματισμένο manicure απο έμπειρη nail artist μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια σε stilletto nails και σε πολύ μακριά!

diarkeia-manikioyr5

-Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για προστασία νυχιών και να μην μιλήσουμε για τη σημασία της σωστής διατροφής. Η διατροφή φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και στην υγεία των νυχιών μας μιας και τα νύχια μας αποτελούν μέρος του οργανισμού μας. Έτσι εάν θέλετε να παράσχετε ολοκληρωμένη προστασία στα νύχια σας θα πρέπει να τρέφεστε μεόσπρια, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο και ψάρια.

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue