7 μυστικά ώστε όταν μιλάς… να σε ακούνε (VIDEO)

Μοιραζόμαστε μαζί σας μια εκπληκτική Tedx Ομιλία, που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Ο Julian Treasure παρουσιάζει σε όλους μας το λόγο ως μοναδικό όπλο, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με πολλούς τρόπους, ανάλογα με το κοινό που μας ακούει και τους σκοπούς που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε.

Για παράδειγμα, μπορούμε αυτομάτως να γίνουμε πιο πειστικοί κατεβάζοντας τον τόνο της φωνής μας, ώστε να ακουγόμαστε πιο «μπάσοι». Μπορούμε να τραβήξουμε την προσοχή ευκολότερα, μειώνοντας την ταχύτητα του λόγου, κάνοντας παύσεις. Περισσότερα μυστικά, αναλύονται στο ενδιαφέρον βίντεο, που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε! Πρώτα όμως, διαβάστε μαζί μας τα 7 μεγάλα λάθη που κάνουμε (ίσως ασυνείδητα) όταν μιλάμε και αναγκάζουμε τον ακοατή να «κλείνει τα αφτιά του»!

Οι 7 πληγές του Λόγου – Τις ασκεί κάποιος όταν…

  • Καταφεύγει στο Κουτσομπολιό: Και αυτό σημαίνει πως όταν ο Χ κουτσομπολεύει σε εμάς τον Ψ, σε λίγο θα κουτσομπολέψει κι εμάς στον Ζ. Οπότε αρνούμαστε να λάβουμε μέρος σε οποιαδήποτε συζήτηση και δεν παίρνουμε στα σοβαρά το συμομιλητή.
  • Κριτικάρει συνέχεια: Ποιος θέλει πραγματικά να ακούει κάποιον που έχει άποψη κρίσης για όλα;

Διαβάστε το υπόλοιπο στο tsemperlidou.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue