7 τρόποι για να ξεφεύγεις από τα καθημερινά προβλήματα

Να ζεις, να αγαπάς & να απολαμβάνεις τις στιγμές της ζωής…. αυτό  είναι το ρητό μου αυτόν τον καιρό, ένα ρητό που πρέπει να το έχουμε σαν αρχή όλοι μας & δε πρέπει με τίποτα να στεναχωριόμαστε.
 
Οι 7 τρόποι σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου εμπειρία για να ξεφεύγετε από καθημερινά προβλήματα είναι απλοί & σίγουρα θα μπορέσετε να τους εφαρμόσετε :
 
Αν ξυπνάς κουρασμένη & δεν έχεις όρεξη για δουλειές, ξάπλωσε λίγο ακόμα & σκέψου θετικά πως δεν πρέπει να χάνεις την ημέρα σου, σήκω κάνε ένα ντους, πάρε το πρωινό σου & ξεκίνα για δουλειές του σπιτιού, αν βαριέσαι πολύ, βάλε & λίγο μουσική & παράλληλα με τις εργασίες μπορείς να χορεύεις & να τραγουδάς – δε θα σε νοιάξει καν αν είσαι παράφωνη απλά διασκέδασέ το.
 
Πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου & πηγαίνετε βόλτα για καφέ ή για shopping therapy, άλλωστε το κουτσομπολιό & τα μαγαζιά είναι οι αδυναμίες μας.
 
Υπάρχουν πολλά site με προσφορές για spa & καλλωπισμό, θα ήταν πολύ ωραίο να αφιερώσεις μια μέρα στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις
 
Αν μένεις μόνη σου το βράδυ μπορείς να χαλαρώσεις βάζοντας απαλή μουσική, λίγο κρασί & να χουχουλιάσεις βλέποντας μια ταινία- εναλλακτική λύση γέμισε την μπανιέρα σου με αιθέραια έλαια & απόλαυσε την ηρεμία σου-
 
Μία καλή λύση που όλοι πλέον το κάνουν είναι να μιλήσετε σε κάποιο 3ο πρόσωπο που δε σας ξέρει ώστε να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα θέλετε. Ένας καλός ψυχολόγος για παράδειγμα θα ήταν μια καλή συμβουλή, ώστε να σας τονίσει την αυτοπεποίθησή σας
 
Εάν έχετε σχέση –που φυσικά να μην αποτελεί καθημερινό πρόβλημα για εσάς με τους καυγάδες- μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη απόδραση κάπου κοντά και οικονομικά, ώστε να έρθετε πάλι πιο κοντά, αλλά και να απολαύσετε λίγο χρόνο μαζί
 
Καθίστε με την οικογένειά σας. Η ζωή είναι μικρή και οι στιγμές είναι αυτές που μένουν, δείτε λίγο την οικογένειά σας, συζητήστε μαζί τους και θα δείτε ότι μόνο εκείνοι μπορούν να σας βοηθήσουν πραγματικά.
 
Τα καθημερινά προβλήματα ποτέ δε φεύγουν , όταν κάτι το λύνουμε το βάζουμε στην άκρη και αμέσως έρχεται κάποιο άλλο και για αυτό πρέπει να έχετε υπομονή και να χαμογελάτε.
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue