8 Μυστικά Ομορφιάς Που Μας Εξομολογείται Ένα Super Model!

 
«Όταν τυχαίνει να κάθεσαι και να παίρνεις πρωινό δίπλα σε έναν άγγελο της Victoria’s Secret, το πιο φυσικό και αυθόρμητο πράγμα που σου έρχεται να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μάθεις όλα της τα μυστικά.»
 
Ας δούμε ποια είναι αυτα τα μυστικά ομορφιάς που μας εξομολογείτε το super model Romee Strijd: …και ότι μπορούμε ας το ακολουθήσουμε! 
 
ΠΡΕΠΕΙ: Να εφαρμόζετε το άρωμα με στρατηγική
  
«Το XO, Victoria είναι εντυπωσιακό. Μου αρέσει κάτι ελαφρύ και εύκολο στην εφαρμογή και όχι κάτι πολύ «βαρύ». Εφαρμόζω το άρωμα στο λαιμό και στον καρπό διότι αυτά είναι τα πιο θερμά σημεία που ενεργοποιούν τη μυρωδιά. Κάποιος κάποτε με «δίδαξε» να βάζω άρωμα και πίσω από τα αυτιά μου κι αυτό είναι κάτι που έκτοτε δεν έχω σταματήσει να κάνω. Έτσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια».
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Να χρησιμοποιείτε είδη ντεμακιγιάζ
 
  
Προσπαθώ να απομακρύνω το makeup όσο το δυνατό γίνεται με νερό. Χρησιμοποιώ Bioderma Cleansing Water αλλά χρησιμοποιώ αυτό και μόνο αυτό διότι νιώθω ότι κάποια άλλα παρεμφερή προϊόντα είναι άγρια ή πολύ λιπαρά για το δέρμα. Τη νύχτα χρησιμοποιώ το Embryolisse και τίποτε άλλο. Δεν χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα. Είμαι συνήθως πολύ κουρασμένη για την περιποίηση των 10 βημάτων».
 
ΠΡΕΠΕΙ: Φροντίστε να διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά
  
 
«Η ρουτίνα ομορφιάς μου των 5 λεπτών περιλαμβάνει ξύπνημα, πλύσιμο προσώπου με παγωμένο νερό, εφαρμογή της Embryolisse για ενυδάτωση του δέρματος,  Rosebud Salve στα χείλη, στέγνωμα των μαλλιών με αέρα και αυτό είναι! Ίσως και λίγο bronzer της Charlotte Tilbury».
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Να φεύγετε από το σπίτι χωρίς να έχετε μαζί σας κάποια βασικά «εργαλεία»
  
 
«Έχω πάντα μαζί μου μια μικρή ενυδατική Embryolisse, το rosebud salve μου και σταγόνες ματιών – διότι οι Άγγελοι της Victoria’s Secret βρίσκονται πολλές ώρες στα αεροπλάνα με αποτέλεσμα τα μάτια κάποιες φορές να στεγνώνουν. Επίσης, έχω μαζί μου πάντα το bronzer της Charlotte Tilbury και τη mascara της. Πραγματικά λατρεύω το makeup της. Επίσης, τα ματ lipsticks της είναι τα αγαπημένα μου».
 
ΠΡΕΠΕΙ: Να είστε πάντα έτοιμη για μια κοινωνική εκδήλωση
  
 
«Έμαθα πολλά μυστικά ομορφιάς από την Jasmine [Tookes] – είναι κάτι σαν ειδικός. Έχει μακιγιάρει τόσες πολλές φορές. Και πριν τα πάρτι, εγώ και η Taylor [Hill] είμαστε σε φάση ‘Να έρθουμε να ετοιμαστούμε σε σένα; Μπορείς να μας κάνεις το makeup;’ Δουλεύουμε μαζί και έχει πλάκα να το ρίχνουμε έξω μερικές φορές. Και ακόμα και αυτό το κάνουμε κοινωνικό θέμα».
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Να κολλάτε σε μια ρουτίνα
  
 
«Μου αρέσει να τα μπουρδουκλώνω. Τη μια μέρα θα κάνω ομαδική προπόνηση με τους φίλους μου. Την άλλη μέρα θα κάνω με τον εκπαιδευτή μου [Michael Olajide Jr.] ή θα κάνω προπόνηση μόνη μου. Έχω ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα. Για τα ομαδικά μαθήματα, μου αρέσει να πηγαίνω στο Aerospace. Είναι κάτι σαν μίξη αλμάτων και ολίσθησης στο έδαφος. Κάθε πέντε λεπτά το αλλάζεις οπότε έτσι γίνεται πιο συναρπαστικό».
 
ΠΡΕΠΕΙ: Να βγαίνετε και χωρίς makeup
  
 
«Προσπαθώ να φοράω όσο το δυνατόν λιγότερο makeup τις μέρες που δεν εργάζομαι. Απλώς κάνω ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να με πιάνει τρέλα με το δέρμα μου. Κοινώς το αφήνω στην ησυχία του».
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Να χρησιμοποιείτε conditioner παντού στα μαλλιά
 
«Μου αρέσει να χρησιμοποιώ σαμπουάν που δίνει όγκο και βάζω conditioner μόνο στις άκρες διότι διαφορετικά τα μαλλιά φαίνονται πολύ πατικωμένα. Χρησιμοποιώ John Frieda’s [shampoo & conditioner] αυτό τον καιρό και έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το VS Volume shampoo – το οποίο είναι πραγματικά καλό. Στη συνέχεια στεγνώνω τα μαλλιά μου, τα πιάνω σε κότσο και τα αφήνω ελεύθερα μετά από μια ώρα».
 
 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue