Η Abart Interior Design Σας Φέρνει «Φρέσκο Αέρα» Στον Χώρο Σας Με Έξυπνες Και Ανέξοδες Κινήσεις.

Είναι αλήθεια ότι το να προσλάβει κάποιος έναν διακοσμητή να του κάνει προτάσεις ανανέωσης όλου του σπιτιού του ή επί μέρους χώρων είναι ένα κόστος που λόγω της κρίσης όλοι μας αναγκαζόμαστε να αποφύγουμε. 

Κάνοντας αλλαγές σε ήδη υπάρχοντα αντικείμενα, μεταποιώντας τα ή αγοράζοντας καινούρια, ο χώρος μας αποκτά νέα πνοή και μας ανανεώνει την διάθεση. 

Αλλάζοντας χρώμα σε έναν χώρο και θέση στα έπιπλα είναι μια καλή αρχή για να ανανεωθούμε και να «ξαναγαπήσουμε» τον χώρο μας που ίσως μας είχε κουράσει και τον είχαμε βαρεθεί, είτε αυτό αφορά στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και στην βεράντα μας.

Οι διακοσμητές του abart interior design είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ του ή και να αλλάξετε τον «αέρα» του προσωπικού σας χώρου με έξυπνες και ανέξοδες κινήσεις.
Με λιγότερο από 50€ μπορείτε να έχετε έναν διακοσμητή στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας!

Στείλτε μας mail στο info@abart-design.com για να μάθετε λεπτομέρειες και προϋποθέσεις και στη συνέχεια στείλτε μας χαρακτηριστικές φωτογραφίες του χώρου που θέλετε να αλλάξετε με ένα κείμενο που να περιγράφει την επιθυμία σας και θα σας απαντήσουμε με λύσεις και ιδέες εντός 5 ημερών.
Αλλιώς μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.abart-design.com και στην ενότητα OFFERS να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας προσφέρουμε την λύση που ψάχνατε καιρό!

Γιατί στην διακόσμηση όλοι έχουμε δικαίωμα στην πολυτέλεια!!

Xριστιάνα Κεφαλούδη

#abartinteriordesign #offer #xmasmood 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue