Μήπως Ήρθε Η Ώρα Να Αντιμετωπίσουμε Τις Πανάδες Όπως Τους Αξίζει;

Πανάδες, κάτι που μας απασχολεί όλες χειμώνα καλοκαίρι, είτε πρόσωπο είτε σώμα. Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα δερματικά προβλήματα. 

Η έκθεση στον ήλιο, εκτός βέβαια από το μαύρισμα, προκαλεί αυτές τις δυσχρωμίες του δέρματος και η αλήθεια είναι ότι ενοχλεί όλες τις γυναίκες.

Παρ’ όλο που το καλοκαίρι μας αποχαιρετάει αυτό δεν πάει να πει, ειδικά στην χώρα που ζούμε ότι δεν θα φροντίσουμε το πρόσωπό μας όπως του αξίζει.

Όλο και κάποιες από εμάς θα έχουν εμφανίσει καινούργιες πανάδες και εάν όχι θα περιποιηθούμε και θα “εξαφανίσουμε” τις παλιές.

Που οφείλετε όμως η εμφάνιση των πανάδων-κηλίδων και τι μπορείτε να κάνετε για αυτές;

H εμφάνιση πανάδων -κηλίδων οφείλεται στη δυσλειτουργία των μελανοκυττάρων της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής μελανίνης. Πανάδες ορίζουμε τις δερματικές βλάβες μεγέθους μεγαλύτερου από τις κηλίδες και ασαφούς περιγράμματος. Πρόκειται για μια υπερμελάχρωση του δέρματος που συνήθως προκαλείται από χρόνια και επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο. Η εμφάνισή τους γίνεται ξαφνικά, μετά από κάποια ορμονική διαταραχή, από λήψη ή τοπική εφαρμογή φαρμάκων τα οποία αυξάνουν τη φωτοευαισθησία του δέρματος, καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Εντοπίζονται στο πρόσωπο και ιδιαίτερα στο μέτωπο και στα ζυγωματικά. Και ενώ οι κηλίδες-οι πανάδες και γενικά οι χρωματικές ανομοιομορφίες ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό γυναικών κάνοντας την επιδερμίδα θαμπή, και τα περισσότερα προϊόντα για αυτό το πρόβλημα το μόνο που κάνουν είναι να τις απαλύνουν, εμείς σας βρήκαμε αυτό το προϊόν, που θα τις εξαφανίσει με θεραπεία μόλις τεσσάρων εβδομάδων. 

H Spot Correcting Cream της Rivage είναι εμπλουτισμένη με μοναδικά φυσικά λευκαντικά συστατικά ενισχυμένα με τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Ε, C. Δρα στοχευμένα εμποδίζοντας τη φυσική χρωμάτωση των ιστών, μειώνοντας τα σημάδια και ρυθμίζοντας τις χρωματικές ανομοιομορφίες. Η φόρμουλά της περιλαμβάνει φυτικό κολλαγόνο, σόγια και μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα για μέγιστα και ορατά αποτελέσματα, χαρίζοντας καθαρή, νεανική και φωτεινή όψη.

Αυτό το φυσικό προϊόν συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος και εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ για τέσσερις εβδομάδες.

Τα βασικά συστατικά της είναι άλατα από την Νεκρά Θάλασσα και Σόγια.

Για περισσότερα προϊόντα επισκεφτείτε την rivagecare.com/greece

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue