Αυτά είναι τα καινούργια must makeup προϊόντα που δεν ξεπερνούν τα 11 ευρώ και θα λατρέψετε

Τα The ordinary είναι μια σειρά προϊόντων που ξεκίνησε πρόσφατα σχετικά, το 2016 και ανήκει στην εταιρεία Deciem.

Τα προιόντα της αφορούν την περιποίηση προσώπου και σώματος, ενώ έγιναν ιδιαίτερα διάσημα μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Tik Tok και τις δοκιμές που έκαναν οι χρήστες και προβάλλουν στα βίντεο τους.

swatchpopup scaled

Η καινούργια σειρά των προϊόντων που κυκλοφόρησε είναι προϊόν make up και πιο συγκεκριμένα concealer. H σειρά, αποτελείται από 36 αποχρώσεις concealer 21 από τις οποίες ταιριάζουν με αποχρώσεις του Foundation της Ordinary. Όπως αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν έχει σκοπό να είναι ελαφρύ και να μην καταπονεί το δέρμα ενώ υπόσχεται και φυσικό αποτέλεσμα παρά το χαρακτηριστικό της πλήρης κάλυψης που διαθέτει.

the ordinary concealer

Παρά το λανσάρισμα των δύο αυτών προϊόντων make up, του concealer και του foundation, η εκπρόσωπος της Ordinary έκανε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσουν σε άλλο λανσάρισμα προϊόντος. Η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί στα προϊόντα περιποίησης και θεραπείας του δέρματος, για αυτό και θα επικεντρωθούν στα προϊόντα skin care.

Αυτό που φαίνεται να έχει βοηθήσει στην αναγνώριση του brand, είναι ότι προσφέρει προϊόντα skin care για κάθε τύπο δέρματος και για την όποιες ευαισθησίες του. Επιπλέον είναι μια αρκετά προσιτή μάρκα καθώς κανένα της προϊόν δεν ξεπερνά τα 13 δολάρια.

the ordinary skincare review 1

Φαίνεται λοιπόν, ότι για ακόμα μια φορά, η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα καθώς πλέον δεν αγοράζουμε τόσο προϊόντα make up καθώς οι έξοδοι από το σπίτι είναι μετρημένες, οπότε φροντίζουμε να περιποιούμαστε το δέρμα μας και να χρησιμοποιούμε παραπάνω προϊόντα περιποίησης τώρα που έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Έτσι δίνουμε και στο δέρμα μας την προσοχή και την περιποίηση που του αξίζει.

Δείτε όλα τα προϊόντα ΕΔΩ.

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue