Αυτά είναι τα πιο trendy κραγιόν του χειμώνα

Ο χειμώνας έκανε την εμφάνισή του και εμείς έχουμε ήδη κάνει έρευνα αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε
τα 10 “must have” κραγιόν του φθινοπώρου.

Το μοβ-λιλά του πάθουςΚυρίως για βραδυνές εξόδους, που δεν τις έχουμε αυτή τη στιγμή αλλά τις αναμένουμε με ανυπομονησία, αλλά και για όλες τις αποχρώσεις του δέρματος. Αν το προτιμήσουμε καλό θα ήταν να αφήσουμε τα μάτια πιο “ήσυχα”.

Το χρώμα του κεραμιδιού. Συνήθως ταιριάζει περισσότερο σε μελαχρινά κορίτσια ή σε κορίτσια με φυσικά κόκκινα μαλλιά.
Τονίζει υπέροχα την μαυρισμένη επιδερμίδα και ταιριάζει άψογα με γυαλάδες από terracotta πούδρα.

Το χρώμα του ώριμου βατόμουρου. Ένα ζωηρό πλούσιο χρώμα που θα μας ταίριαζε άψογα όταν θα έχει φύγει το πολύ μαύρισμα.Ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

4) Το κλασσικό μπεζ ή nude. Ένα χρώμα με πολλούς “οπαδούς” αλλά και εχθρούς. Ταιριάζει περισσότερο στα μελαχρινά κορίτσιαμε βασική προϋπόθεση το χρώμα των δοντιών μας. Το αποφεύγουμε αν τα δόντια μας είναι κίτρινα.

Το χρώμα του μήλου. Εδώ εννοούμε της φλούδας του μήλου. Ένα κλασσικό χρώμα για όλες τις ώρες και για όλα τα δέρματα.Με αυτό το κραγιόν μπορούμε να τονίσουμε επίσης και τα μάτια.

Το κόκκινο του αίματος. Ένα πλούσιο έντονο χρώμα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.Tip: Κρατάμε στο υπόλοιπο μακιγιάζ “χαμηλούς” τόνους.

Το χρώμα του ροδάκινου. Ζουμερό,πλούσιο σέξι. Είναι υπέροχο σε ηλιοκαμένα δέρματα. Τονίζει άψογα τα χείλη και μπορεί να φορεθεί μόνο του, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue