Αυτά τα 3 tips θα απογειώσουν τα φρύδια σου

Τα φρύδια μας ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Μαρτυρούν στοιχεία της προσωπικότητας μας, δείχνουν τα συναισθήματα μας και συχνά προδίδουν την ηλικία μας.  Για αυτό μην τα παραμελείς. Ειδικά τώρα που φοράμε μάσκες  προβάλλονται περισσότερο μαζί με τα μάτια.

Φρόντισε να επισκέπτεσαι όσο συχνά χρειάζεται την brow expert που θα σου δώσει το σωστό για σένα σχήμα και καθάριζε τακτικά τις τριχούλες που βγαίνουν για να το συντηρείς σε μία καλή κατάσταση.

photo 1571816119607 57e48af1caa9

Φτάνει όμως μόνο αυτό; Η εμπειρία μου έχει δείξει πως όχι. Πολλά φρύδια έχουν κενά, κάποια είναι ατίθασα και κάποια έχουν αρχίσει να εμφανίζουν λευκές τρίχες λόγω ηλικίας.

Μην ανησυχείς καθόλου γιατί σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου tips που θα λατρέψεις.

1a9e092137796030e0c21c693f392177

Χτένισε, δώσε σχήμα και σταθεροποίησε τις τριχούλες με ένα gel φρυδιών που θα τα κρατήσει στην θέση τους για ώρες. Όσο κι αν σου φαίνεται περιττό πίστεψε με θα δεις μεγάλη διαφορά και μετά δεν θα ξανά βγεις από το σπίτι σου χωρίς να αυτό. Ένα από τα καλύτερα brow gel που τα σταθεροποιηθεί χωρίς να τα κοκκαλώνει είναι το 24h Brow Setter από Benefit
61F40ydoSNL. SL1372

Γέμισε τα κενά και διόρθωσε το σχήμα τους με ένα μολύβι φρυδιών στην φυσική τους απόχρωση. Προσπάθησε να ζωγραφίσεις τριχούλες για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Όταν τελειώσεις πέρασε ξανά μια ελαφριά στρώση από το διάφανο gel για καλύτερα αποτελέσματα. Σου προτείνω να δοκιμάσεις το Precision Brow Pencil από Nyx Cosmetics
l oreal paris brow artist plumper spirala za vezhdi dla kobiet 7 ml odstin medium dark 222005

Το τελευταίο tip μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή όμως είναι αυτό που θα πάει τα φρύδια σου σε άλλο επίπεδο. Πέρασε τις τριχούλες με μια μάσκαρα φρυδιών με χρώμα. Είναι σημαντικό να επιλέξεις μια απόχρωση πιο ανοιχτή από αυτή των φυσικών σου φρυδιών. Έτσι θα πετύχεις 3D αποτελέσμα και ένα απόλυτα φυσικό αλλά και νεανικό στυλ. Επιπλέον αν έχουν ήδη ξεκινήσει να βγαίνουν λευκές τρίχες με αυτό τον τρόπο θα τις καλύψεις και κανείς δεν θα μπορεί να τις διακρίνει. Διάλεξε την δική σου απόχρωση από την σειρά Brow Artist Plumper Μάσκαρα Φρυδιών από την L’Oréal.
Θες ένα tip ακόμη;

Όσο πιο γεμάτα και ανοιχτόχρωμα είναι τα φρύδια σου τόσο πιο νεανικό και φρέσκο θα δείχνει το πρόσωπο σου.

Για περισσότερα tips ομορφιάς και ιδέες μακιγιάζ ακολουθείστε με στο instagram

Stay safe and beautiful

 

Ευαγγελία Γεωργιάδου, Beauty Editor

Είμαι επαγγελματίας Makeup Artist για πάνω από 20 χρόνια. Έχω ειδικευτεί στο νυφικό και beauty μακιγιάζ. Αγαπώ οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά και την περιποίηση και μαζί θα μοιραζόμαστε όλα τα beauty tips και τις γνώσεις μου πάνω στο κομμάτι αυτό.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue